A fost considerată, la un moment dat, cea mai frumoasă femeie din lume! Brigitte Bardot, zisă B.B. a rămas, cu imaginile de atunci, un simbol al frumuseții. Dar vremea aceea s-a dus. Pentru cei mai mulți, B.B. înseamnă, acum, Bed and Breakfast!

Pe 28 septembrie Brigitte Bardot va împlini 80 de ani. Deja poate fi socotită un simbol al longevității. Așa trece gloria lumii!

14 thoughts on “Sic transit gloria mundi!

    • Domnu’ Jerca, ai zis-o! Ce-are, frate, prefectura cu splendida BB de pe vremea când eram eu studinte-n… şi ce-are, mai ales, cu nefericita dar simpatica băbuţă de-un bun simţ şi-o modestie fenomenală şi care, în afară de bătăturile şi reumatismele care cu siguranţă îi dau aproape zilnic mici indispoziţii, mai are un pic de simţire disponibilă şi pentru altcineva decât ea însăşi şi anume pentru nişte biete animale aflate fix pe linia care desparte “javra şi fiara” de “un biet suflet şi el, acolo”! Să ne-nţelegem, nu sunt un de-ăla cu Cuţu-cuţu” şchiop, nu militez pentru, nu mă angajez să, nu adopt căţei şi nu am insomnii din cauza hingherilor, îmi plac comentariile tale în marea lor majoritate, râd la bancurile pe care le arunci pe-aici ş.a.m.d., dar acum suntem într-un dezacord periculos: să ştii, coane, că pentru Brigitte Bardot eu fac moarte de om! 🙂 Să nu zici că nu ţi-am spus!

      • Nu zic!
        Probabil ca nu te-a muscat nici o javra dinaia!
        Eu am stat 2 luni pe antirabic, fara sa ma pot bucura de o ciocolata, de o bere, de un vin.
        Sau nu te-a inconjurat noaptea, o haita de vreo 20 javre, toate miriind amenintator! E un sentiment care nu ti-l doresc.

  1. Rău eşti, Bijule, rău-rău. Să ştii că te spun lui Volo (eu nu-mi permit, Doamne!, să-i spun aşa, dar scriu aici pentru tine: este că te-ngrijorezi la gândul că află ce faci tu aici? 🙂 🙂 ). Măi băiete, tu faci aici un fel de “sîc c-aşa a trăznit-o pe Gloria la munte!” şi faci un mişto fin cu BB şi Bed&Breakfest şi chestii de-astea. Fii atent că pentru BB fac moarte de om! Să nu zici nici tu că nu ţi-am spus! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *