Cum nu am acces la televiziunile din România (și nici nu-mi doresc, pe moment) am aflat doar de pe net despre asprele confruntări în legătură cu drapelul unguresc din secuime și alte alea. Chemări ale ambasadorului maghiar la ordine la MAE, amenințări voalate că nu vom tolera etc. Cred că toată această chestie a fost făcută pentru ca să nu se mai uite lumea la chestiunea bugetului. Să se războiască cu ungurii cei răi, nu cu parlamentarii cei buni. Ceea ce a dus la un plus de eficiență, s-a votat un buget fără văicăreli, un buget la sînge. La sînge de român. Acum ar trebui să se relaxeze discuția, să se lase mai moale pentru ca să poată reîncepe cînd vin facturile cu noul preț la curent și la gaze, adică prin 15 martie! Pică la țanc comemorarea de la Tîrgu-Mureș.

5 thoughts on “Războiul româno-maghiar s-a încheiat cu o victorie a bugetului asupra poporului

  1. Si asa, ungurii cei rai si mancatori de romani tot nu le platesc si nici macar facturile lor nu le mananca. Daca cineva a mancat ceva atunci “liberala” Campeanu a mancat masa calda promisa “tutulor” elevilor pana in primavara cat si milionul de locuri de munca promis. Tudorache nelipsitul de la RTV a papat ca Labus “laptele si mierea” promise si toti au mancat rahat!
    Votantii lor sunt in situatia grevistelor de la Apaca “nu vem bani nu vrem valuta…” si a muncitorilor de la IMGB ” noi muncim nu gandim” ca si pe aceia ii asteapta impliniri marete! La fel si pe goarnele de partid A3 ,RTV , Realitatea lui Gutza, ca TVR1 de atunci. Exista un echilibru asa cum exista si reversul medaliei , nimic nu ramane neplatit si roata se invarte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *