Aveţi în fotografie cea mai tare bere din lume, cu 12 grade tărie alcoolică. E tăria unui vin moderat. La ce foloseşte o astfel de bere, nu mă întrebaţi. Ca să te macheşti repede, din trei sticle, probabil. Maximum de tărie a beriiîncercate de mine a fost 8 grade. Şi am simţit-o imediat. Pe asta nu sînt tentat să o încerc. Să rămînă a cui e!

10 thoughts on “Cea mai tare bere din lume

  1. Sint beutor de bere,vin…pipi de rechin .As degusta una,de curios doar .Am baut #STEJAR si nu mi-a placut,prea gust de rom oarecum.Imi aduce aminte de una”crunta”la halba+1oorom 🙂

  2. Daca vreau ceva mai tare, beau un vin sau o tuica buna facuta-n familie … Berea prefer sa fie un “desert”, ceva usor si racoritor … Nu prea inteleg utilitatea unei beri atat de tari. Poate le vine ideea sa scoata si alcool carbogazificat si colorat, pentru amatorii de senzatii tari 😀

  3. de cate ori merg in belgia , imi place sa beau o bere numita triple , ar 11 grade , este foarte buna la gust, insa dupa ce o termini o simti, dupa a doua bere e posibil sa incepi sa prinzi posturi.

  4. am cautat pe blogul dvs si nu am vazut date de contact , in data de 18 ianuarie incepand cu orele 19 la Casa Universitarilor din bucuresti vom avea o degustare de vinuri austriece si as dori sa va invit la evenimentul nostru.

    • da, aveți dreptate, e mai tare. Eu am preluat afirmația producătorilor făcută într-un loc public. Poate că e vorba și de difernțe între procesul de fabricație!

  5. pentru cei ce nu stiu asta pe vremea lui ceausescu si berea la sticla si vinul obisnuit la litru aveau 11 grade…vinul la sticla de 3 sferturi avea peste 12 grade….bere deasta la 4 grade beau o naveta de 24 de sticle si nu am nici pe dracu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *