8 thoughts on “Din muzica altor vremuri, cu Luc Arbogast

 1. ca muzică baroc recomandez Philippe Jaroussky și Lucilla Galeazzi cu L’Arpeggiata Christinei Pluhar
  -avea youtube un concert la acre am vrut să-i dau link da văd că l-au șters

 2. Pacat ca nu ati ascultat si cantarile din muzica clasica ale lui Vosganian pline de note false la pianina din Ministerul Economiei.
  Nu pot sa va redau inregistrarile , le gasiti pe Realitatea TV impreuna cu odele dedicate de catre o jurnalista cleptocultista, in schimb va redau o cantare cu radacini in vremurile de demult:
  “Nu o fi o întîmplare că un coleg de la Harvard a descoperit că ţările bine guvernate şi prospere cred mai mult în iad decît celelalte. E o metaforă pentru autocontrol.” Alina Mungiu Pipidi.
  Asta face parte din opera coanei Leana Academiciana :” si ce vor zice colegii mei telectualii!”
  Si bineanteles ca lungul editorial dun RL dezlanat , incoerent , abundand in semne de punctuatie ,cu limbi catifelate pe sezuturile lui Viorel Plagiatorul si Cacarau din Icsacea se termina cu un slogan mobilizator : “hai sa aveti recunostiinta noastra…:
  “Stimate si iubite conducator ,mester intre mester, carmaci intre carmaci, vesnic veti avea recunostiinta noastra” Amin!
  De unde se vede ca iadul e mereu mai aproape de sufletul unor tovarasi. Iar credinta in Dumnezeu include implicit si Iadul ca pe o existenta de necontestat nu ca pe o metafora cum intelege tovarasa AMP cu mintea ei de harvard de Icsaccea.
  Si acum ce vor zice “colegii mei de la harvard” daca citesc asemenea scriere dezlanata, incoerenta , note false si tzocaituri pe fundul unor plagiatori si repetenti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *