Sper că vă mai amintiţi “Proiectul Johannis”. Atunci a ieşit PNL-ul cu el la defilare ca şi cum alt premier în viaţa vieţilor statului român nu s-ar mai fi găsit. Soluţia Johannis, însă, s-a diluat pînă-n ridicol, tocmai din cauza prestaţiei lui Antonescu (Crin, pentru amici, Căcărău pentru vecinii din Isaccea).

Şi ce argumente contra lui Johannis s-ar putea găsi dacă Traian Băsescu s-ar gîndi la el pentru postul de premier? Cum ar scoate cămaşa marii partizani ai acestei soluţii? Hai că asta ar fi o mişcare care ar putea fi greu contracarată de USL. În fond, cine a fost soluţie acum doi, trei ani nu poate să nu fie o soluţie şi acum. Plus că,  lui,  Germania îi răspunde la telefon!

5 thoughts on “Klaus Johannis, premierul surpriză?

  1. Ar fi o lovitura fulgeratoare, naucitoare data in plex ca cea care la facut pe Mosul KO.
    Si ar avea mai mult decat o autostrada cu mai multe sensuri.
    1. Ar avea sens, lui ii raspunde Germania la telefon, omul vorbeste germana , nu scoate limba la Germania de pe stadion si e garantat ca nu vrea sa se integreze in Rusia sau China.
    2.S-ar verifica in Sedinta deschisa marimea intensitatii fluxului magnetic necesar separarii particulelor feromagnetice din sarurile Abramburistice ce baltesc in Parlament,gradul de puritate al peliculei prin determinarea punctajului de gunoaie continut, care natural se ridica la suprafata si penetreaza pelicula, ca Abramburica plagiatul.
    3. O, da ar avea sens si finalitate declaratia plagiatorului :” oamenii capabili ajung in Guvern, clovnii scriu pe bloguri”. “Clovnul” vesel ar ramane cu blogul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *