Băi Adriene, să-ți reamitesc faptul că ești un fost pușcăriaș băgat la mititica pentru furt? Că din cauza ta sînt niște oameni care, încă, ispășesc pedepse mai grele decît tine, din cauza ta? Credeam că la pușcărie ți-ai mai redimensionat aroganța, dar se pare că nu e așa. Văd că dai în continuare sfaturi, faci remarci așa-zis ironice, te cam bagi în seamă. Te porți de parcă ai  fi nevinovat ca un înger. Ce-ar fi să mai taci? Lumea s-a săturat de mofturile tale de mare aristocrat din Tărtășești. Ai furat, încă nu ți s-a confiscat toată averea, așa că bucură-te de ce ai jefuit în tăcere, privește la galeria din Zambaccian, plimbă-te pe la moșia din Cornu, pleacă în excursii peste hortare, fă ce vrei, bucură-te de faptul că ești, din nou, liber! Acum știi ce înseamnă libertatea.

În materie de hoți, are cine să ne dea lecții, unul care n-a făcut închisoare, îl știi, că doar l-ai lăsat să-și fure doctoratul și să-ți manglească poziția în partid și funcția în Guvern.  Deci, destul un hoț în libertate care să ne dea lecții. Așa că, Adriene, mai taci!

PS eu cu Adrian ne tutuim de ceva vreme. El a început!

18 thoughts on “Băi, Adriene, mai taci!

  • Ce zicea pPonta la psd? Ca a redat salariile profesorilor.? de ce nu spune ca a scazut bugetele universitatilor cu o traime? …

 1. “Lumea s-a săturat de mofturile tale de mare aristocrat din Tărtășești”
  din pacate, gresiti cu aceasta afirmatie. nu am nici o indoiala ca adrian va cistiga detasat un nou mandat la viitoarele alegeri parlamentare. si ar reusi sa fie chiar presedinte, daca ar putea sa-i ia locul lui puie monta.

 2. Poponarul a inceput sa fie atacat de Alzheimer sau poate, cu mintea incetosata de dorul de sula tare, incurca lucrurile.
  Basescu a spus despre Bobo ca ar fi “preasinucisul”.
  Iar Popo declara: “Mi se pare frumos că de la formula „cât de mic începi să fii” acum am ajuns la formula preaînaltul. Cred că în felul ăsta mulți vor spune că el a ajuns foarte mic”.
  Bombo (imi permit sa iti zic asa, te consider un vierme puturos pe care l-as strivi cu placere sub pantof), nu esti “preainalt”, ca nu ar mai ajunge barbatii virili la anusul tau, esti doar “preasinucis”, si asta este o “parabola”, o gluma, a’propos de penibila ta inscenare.

  • Congresu’ de sambata a fost delirant.
   Ponta a invatat de la Bombo sa pupe adanc in cur.
   O camera de filmat se invartea in jurul lui Ponta, Ponta ce ne privea pervers in ochi – ca in filmele XXX vintage. In acest context cravata rosie de la gat aparea ca un simbol falic.
   Asadar: erect, cu ochelarii aburiti, VPonta n’a uitat sa mangaie cu unghiutele scrotul lui Iliescu si Dragnea – domni ce au “intepenit drepti, nu aplecati”. 🙂 Asa drepti cum au ramas, ii permit e lui Ponta sa stea in genunchi- in fata lor-, si sa le prinda cu buzele si limba cravata rosie.
   A mai amintit ca in partid sunt si saraci si bogati … ca si in Romania. Noroc ca a strans tare din sfinctere, sa aduca placere inaintasilor sai, Ca altfel se simtea un miros deranjant, indecent (poate pentru unii provocator si excitant).
   In aceasta atmosfera RED SKATO ploscaiau multe aplauze.

 3. Domnule ubaTTabu,,
  si noi cei din provincie, chiar daca nu suntem foarte docti, intelegem ce se intampla.
  USL=ul ne-a adus doar primari puscariabili …

 4. Am vazut un blog interesant…
  Da e cala balta, la peste: trebuie sa dai bani ca sa scri pe el.
  Zic si eu, nu primesti drepturi de autor. Da ca sa platesti drepturi de autor pe ceea ce scriii iii…
  Unde am ajuns?
  Bine ca i-au scos din titulatura partea cu Madame…
  Ca altfel ziceam: “Platesc Madame, platesc!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *