Recunosc, am fost cam inactiv pe blog în ultima vreme. Explicaţii ar fi multe  (iar printre ele nu se numără lipsa de timp). Cea mai importantă e lehamitea care m-a cuprins faţă de ceea ce se întîmplă în ţara noastră şi în lumea largă. Nădăjduiesc să mă reapuc de scris aici mai ritmic şi mai implicat. Anul care vine va fi pentru mine anul unui proiect literar ambiţios, pe care l-am tot rostogolit de vreo zece ani încoace. Mi-am propus să mă apuc de el, e un roman care necesită o documentare mai crîncenă  decît cea pentru Negru şi Roşu. M-aş bucura ca la sfîrşitul lui 2014 să vă pot oferi această carte! Cam atît despre mine.

Vouă vă urez un an în care să aveţi proiecte noi, împliniri pe măsură. Să nu vă sece rezerva de pasiune, să fiţi dăruiţi cu noroc, fericire şi un plus de prosperitate! La Mulţi Ani!

 

 

11 thoughts on “Anul vechi e pe ducă, trăiască Anul Nou

  1. La multi ani! Da, Negru si Rosu este un roman foarte bun, l-am citit cu mare placere; am fost si la lansare iar Dan. C. Mihailescu a spus atunci: “……este cu adevarat primul roman istoric de valoare scris dupa 1989”.
    Am inceput sa fac cadou aceasta carte si pot spune ca prietenii mei au apreciat-o.
    Asteptam alta surpriza placuta in noiembrie 2014!
    La mai mare, Bijule, sau la mai……..munte, cum iti place tie mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *