Adrian Năstase s-a întărit în puşcărie, după cum declară el însuşi aici. Bravo, Bombo! Zici că puşcăria e o instituţie depăşită (deşi, se vede, marilor bărbaţi le serveşte la dîrzenie). O spui ca fost profesor de drept sau ca şpăgar condamnat? Observ, Adriene, că ai devenit un miştocar care face cu boltă peste toată lumea, dai indicaţii puterilor statului, bagi ţara în alegeri anticipate, deşi ţi s-a cam interzis să ai vreo funcţie publică (inclusiv pe aceea de consilier neplătit) vreme de cinci ani. Şmecherule, recidivistule!

Nu ne mai aburi cu ce trebuie să facă România după părerea ta, mai bine spune-ne dacă ţi-ai făcut tatuajul ăla cu “singur între patru pereţi”, dacă ai cunoscut băieţi interesanţi la bulău, cum a fost la duş, (eraţi mai mulţi?), dacă ai numărat ouă în vremea asta, cîte, cînd, de cîte ori.Cînd ai zis că puşcăria duce la recidivă, te-ai gîndit să te întorci acolo?  Cam asta ar interesa lumea, cum a fost viaţa ta de zi cu zi printre borfaşi, ce ai învăţat de la ceilalţi.

Poate că puşcăria a pierdut un deţinut model (că de aia ai ieşit, ţii minte, nu?!) , dar, în mod sigur, comedia românească, voluntară şi involuntară, a cîştigat un miştocar cu glume vîrtoase. Bagă, Adriene, din alea să rîdă poporul!

(FOTO Adevărul/Marian Iliescu) 

 

 

15 thoughts on “Ce miştocar te-a făcut puşcăria, Adriene!

 1. Nu am făcut click pe “aici” că nu mă interesează ce (va mai) zice Adi Năstase. Subliniați foarte bine că Adrian Năstase nu e decât un infractor recidivist eliberat şi norocos unpic pt. că nu a fost judecat după codu ăsta nou, să-i tragă şi o confiscare extinsă . Am mai remarcat costumele mişto, respectiv una bucată lingău oribil zis şi Codrin Ştefănescu. Ca să nu spun că pe Mezzo era Aida în timpu ăsta.
  *Am impresia că A. Năstase înceracă glume fine deastea şi în public, pentru că în cadru familial, intim, ai lui pică pe spate la fiecare goangă de doi lei.

 2. nu-mi place A Nastase. Am dat sms-uri contra lui in 2004. L-am sustinut pe T Basescu si cand nu merita- probabil ca o voi vota pe Dna Udrea… sau macar pe M Macovei.
  dar “cum a fost la duş, (eraţi mai mulţi?), dacă ai numărat ouă în vremea asta, cîte, cînd, de cîte ori…” e mult prea mult.
  nu se cade,nu se face, nu ajuta “cauza”, ajuta doar antena 3 sa mai dea si alta data inregistrari cu prim-ministry facand dus.
  naspa!

  • poate soției Dvs nu i-a propus Adrian Năstase să își încerce bărbăția pe ea. Cum a propus soțiilor noastre, ale celor de la Cațavencu, pe vremea cînd era “El însuși”. Așa că nu-mi mai veniți cu texte de astea, cu ce se cuvine cînd e vorba de banditul de Năstase..

   • a propus aceasta chestie si Dlor Buscu, Mihaiu, Toma- TUTUROR? Pare ca unii nu s-au sinchisit sau, ma rog, au achiesat. o fi el (El Insusi) bandit, dar chiar si banditii pot fi invinsi cu treburi ne-banditesti. asa cum Al Capone a fost prins cu taxe neplatite (termopanele anilor ’30…). poate fi pleznit dl nastase si fara cazonisme.

   • Domnule Morar, Bombo e poponar pasiv, el isi indoapa anusul cu penisuri, e foarte posibil sa aiba insa si erectii.
    Cit despre propunerea aia de badaran, te poti astepta la alcteva de la acest Nastase?

 3. Am si eu o intrebare, nu am fost la curent cu sentiintele lui Nastase:
  Are parte si de ceva confiscare de bunuri si bani dobindite ilicit?
  Sau, dupa ceva puscarie isi poate “degusta” in liniste si fara temeri intreaga avere obtinuta ilicit?
  Multumesc anticipat pentru orice lamurire.

  • Ştiu că a avut 750 000 de coco de plată. A zis că n-are să-l lase în pace, ăştia au zis, bun te executăm silit, şi atunci brusc a avut. Poate īşi pun şi tâmpiţii întrebarea de unde dle 750 000 de coco başca bloacele, că dacă te uiți la el în CV, toată viața a fost funcţionar public.

   • Gurile rele spun ca Dana Nastase, s-a laudat intr-un cerc foarte restrins (dar se pare compus si din persoane invidioase, care au sifonat declaratia), la prima numire ca Prim-Ministru al lui Bombo, ca tinta lor este ca “Adrian sa termine mandatul cu 4 MILIARDE de dolari (nu se discuta de Eruro pe vremea aia) la pusculita”. Se pare ca nu e doar zvon, si ca tinta a fost atinsa.

 4. Citeam pe Wikipedia despre Bombo. Site-ul este de departe partinic, si nu sufla o vorba despre faptul ca Bombo a fost insurat in 1973 cu Ilinca Preoteasa, fiica altui potentat comunist al vremii.
  Din ce stiu eu, Ilinca l-a prins intr-o seara pe Bombo cu unul in pat, si asta a facut ca in 74 ei sa divorteze.

  Cit despre Dana Miculescu, i se potriveste bancul:
  – Mamă, dacă ai fi în locul meu te-ai mărita cu Bulă?
  – Fată dragă uită-te în oglindă! Dacă aş fi în locul tău m-aş mărita cu oricine.

  • am citit si eu povestea cu fata lu Priuteasa in anii ’90, in Catavencu. acolo se spunea ca ala de era in pat era chiar socru-su.
   ca altfel daca era un oarecare de pe strada, poate sarea si nevestica in pat si nu mai divorta

 5. Draga Bijule,imi cer mii de scuze ca scriu asa ceva la comentarii,dar nu am gasit nicaieri o adresa de a ta de email.Am neaparata nevoie de niste stiri despre un vechi si drag amic de la Timisoara,Probabil stii mai multe decat mine despre el.Daca ti-ai gasi timp sa imi trimiti o adreasa de email (a mea o ai mai sus), ti-as ramane profund indatorat,

 6. Domnule Morar, ati fost scurt si la obiect, in legatura cu banditul recidivist Nastase.

  Am o intrebare legata de fostul coleg de la Catavencu, Mircea Toma, pe care presupun ca il cunosteti mult mai bine decat noi, cititorii de gazete:
  – s-a tampit recent sau a fost o jigodie mereu ?

  Pentru mine este de neinteles sa ajungi sa decazi in halul asta. Desi, daca ne gandim la alde Doru Buscu, Hurezeanu si cati altii, parca nu ne mai miram asa de tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *