Bun, Dan Voiculescu va depune jurămîntul de senator. Nu l-a depus pentru că a avut probleme de sănătate, a trebuit să și le facă însoțit de badea și de Gâdea, la Viena. dar i-au ieșit bine. E sănătos, deci. Chiar e o veste care mă bucură.Asta înseamnă că, dacă va fi condamnat, de pildă, în procesul pe care-l are pe rol, nu va mai putrea invoca probleme de sănătate. E sănătos și apt pentru mititica!

6 thoughts on “Deci, Felix e sănătos!

  1. Vise desarte stimabile domn, acum e la putere, nu a fost inchis cand era in opozitie, ce sanse sa mai fie acum. Nu cred ca acest domn face parte din categoria ” baroni de sacrificiu”

    • Eu sînt, poate, naivul de serviciu, dar după ce l-am văzut pe Atotputernicul El Însuși la Jilava, cred în justiție și în cazul Felix!

  2. Eu cred ca Atotputernicul a ajuns acolo, conjunctural, cel proeclit Zeus, a vrut sa arate ca are puterea de a se lupta cu titanii, sperand intr-un bum electoral, insa, se pare ca efectul nu a fost cel scontat. Astazi puterea alesilor a mai crescut putin, si sincer nu cred in punera la pivnita a dl-ui Voiculescu.

    • Puterea alesilor a mai crescut, cea a Justitiei a scazut proportional cu cresterea celei dintai, in timp ce puterea alegatorilor a ajuns undeva sub cotele apelor Dunarii. In privinta dlui Voiculescu, cum sa ajunga dnul senator-nesenator la “pivnita” cand o avem pe dna Pivniceru sefa Justitiei si a Injustitiei din cel mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania ?!

  3. Bine ati re…venit…!!! Offtopic.Nu cred ca in 89 s-a murit in Romania pentru ca o nulitate care se autonumeste jurnalist sa faca ce vrea el cu mintile romanilor….asa putine cat sunt…! Eu presupun ca un om intreg la cap nu se uita la OTV,sau mai grav…se inscrie in PPDD…mai si candideaza …si mai intra si in Parlament.Aici vorbim de EXCROCHERIE in toata regula…si orice asemanare cu viata reala…este pe riscul dvs. Pai daca vorbim de Lary Flint si de America…suntem departe rau…!!! Si nu stiu de ce ar trebui sa redescoperim roata…sau sa demonstram ca si roata patrata are aceleasi instructiuni de folosire. Ramane sa cuatificam cat rau a facut pana acum acest…domnu dan…!!! Sa auzim de bine….(cu toate ca nu avem nici o sansa…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *