Am ieşit azi prin cartier şi am văzut afişele candidaţilor USL Gheorghe-Eugen Nicolăescu şi Daniel Barbu, în diverse combinaţii cu Crin Somnolenţiu şi Victor Viorel. Sloganul lor este, şi asta m-a uimit, “Dreptate pînă la capăt”. Serios? Pe bune? Pînă la capăt? Păi, pînă acum a fost ceva dreptate pînă la capăt, vezi cazul Năstase. Se vede că subconştientul a vorbit puţin în alegerea sloganului, pentru că, dacă vrei dreptate pînă la capăt nu o pui pe madam Pivniceru minstru şi nu o laşi să-l aleagă pe Ioan Irimia la DNA, un procuror care nu a finalizat nici un dosar într-un an de zile. Plus nu e vorba de alegeri pentru CSM, totuşi, pe 9 decembrie.

Dacă sloganul ar fi pe bune, aş fi curios unde ar fi capătul anchetei DNA pe numele lui Eugen Nicolăescu (aia cu Loteria)  sau cum s-ar face lumină în problema fondurilor mînuite dibaci de Daniel Barbu, fost decan la FSP. Dreptate pînă la capăt şi pentru nea Dan? Nea dom’Profesor Dan Voiculescu, cum care?!

De fapt, sloganul ar fi de interpretat cam aşa: Dreptate pînă la capăt, dar capătul îl stabilim noi!

(sursă foto)

8 thoughts on “Dreptate pînă la capăt. Pe bune?!

 1. De peste 75 de ani istoria o scriu “ei”. Cu disperare spun ca si de-acum incolo se va gasi mai mereu o Abramburica dispusa sa ascunda gunoiul (pardon, “doctorul”-autor) sub covor…

 2. Istoria ultimilor 75 ani ar trebui sa devina in scoli obiect de studiu facultativ , cu pondere sub educatia tehnologica.
  Pe timpul cand Gheorghe Eugen Nicolaescu era “operator comert” intr-un restaurant sau Alimentara si student la fara frecventa la ASE, George Cacarau era multirepetent prin facultatea de Isorie, Zgonea multirepetent la cursuri serale la facultatea de Constructii feroviare, Dragnea era sef de Atelier Mecanic la IUG Craiova,Ponta pionier printr-un sat din Gorjul cel sarac in care nici Cooperativizarea nu a dat rezultate, Alina studenta la facultatea de medicina unde tatal sau era decan comunist, iar Bombo ginere de nomenclaturist circulau cateva bancuri care au facut istorie.
  Va mai amintiti de Chiuariu si de Serban Nicolae? Stiti unde candideaza? In Oltenia!!!!!!
  Iata si bancurile vremii :
  ” Noua denumire a Brasovului este Iasov, de cand a fost invadat de moldoveni”
  Iarna la Cimisoara
  de George Imbuc
  A-nceput de ieri sa cada
  Cate-un moldovean pe strada
  Cu casetofonu’-n mana
  Nemancat de-o saptamana.
  “Dupa ce moldoveanul isi boteaza copilul , il duce pe calea ferata si-i spune :fiule, asta este a ta si a urmasilor, urmasilor tai”
  Asta este istoria adevarata .Repetentii, ff-istii, seralistii ,neispravitii au umplut Parlamentul ca moldovenii brasovul.

 3. Pacat ca Romania nu da semne ca s-ar face bine.
  C(ret)in Antonescu asta sapa PNL-ul cum au sapat altii PNT-CD-ul. In maxim 2 ani nu va mai exista PNL. Si atunci, trai neneaca pentru PSD si PDL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *