Discuţia despre oportunitatea adopţiei în cazul cuplurilor de homosexuali este depăşită de realitate, pentru că viaţa bate filmul pînă nu-şi mai revine.  Elton John şi soţul/soţia David Furnish au găsit soluţia, manufacturîndu-şi (pardon de expresie!), pur şi simplu, un copil. Cei doi domni şi-au mixat sămînţa şi au inseminat o mamă surogat. Rezultatul, un băieţaş drăgălaş pe care-l vedeţi în fotografia cu cele două jumătăţi de tată. Un băiat de băieţi, cum ar veni. Aici, chiar că e vorba de pater incertus. Sigur că prin analiza ADN-ului se poate afla care a fost mai puternic în lupta pentru reproducere, dar asta nu mai contează, că doar nu să se concureze au recurs cei doi la cocktailul cu pricina.

Sînt curios, totuşi, cum ar fi făcut un singur coipil copil două mame lesibiene.

4 thoughts on “Elton John e semi-tată

  1. Eu sunt curios cum ar arata copilul cuplului Viorel Ponta-George Cacarau , ce nume i-ar da , cine l-ar creste,care dintre ei va fi mama, ca tatal poate “e” mai multi ! L-ar creste Dragnea?

  2. Curios? Mă rog, your business… Da’ io cre’ că poţi avea şi alte curiozităţi legate de două “mame” lesbiene, ce zici? 🙂 Apoi, mai cred şi că te-ai zărghit, monşer, cum să dai cocktail unei mame surogat?! Biju, cocktailul cu pricina e pentru cocksuckers! 🙂

  3. Am lipsit cîteva zile, aşa că am comentat din urmă (aş comenta şi în avans 🙂 , dar dacă nu mai postezi pe urmă, ce mă fac?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *