Asistăm la escaladarea extraordinară a tupeului celui ce a fost premier al României şi aum se află la mititica. Puşcăriaşul Năstase ne dă lecţii nouă, celor obişnuiţi, şi le dă ordine colegilor de partid.  Recent a făcut pe deşteptul în privinţa “protocolului Băsescu-Ponta”.  Oare chiar nu pricepe deţinutul Năstase că odată cu pierderea drepturilor cetăţeneşti pe care i le-a adus condamnarea, a pierdut şi dreptul de a ne mai da lecţii şi de a mai face pe deşteptul, pe “El Însuşi”? Văd că are o activitate pe blog peste ceea ce-i permite legea ca număr de comunicări cu exteriorul. Eu cred că are un computer la îndemînă, în puşcărie, ceea ce e deja problema sistemului penitenciar, e o încălcare a legii. Vreau să avansez o ipoteză care nu e chiar aşa de hazardată. dat fiind faptul că Năstase poate trasmite texte afară. Dacă, zic eu, nişte colegi de puşcărie, infractori din crima organizată, se folosesc de Năstase pentru a comunica, în mod codificat cu exteriorul? Dacă printre rînduri sînt informaţii şi ordine transmise de la capii arestaţi ai lumii interlope? Poate că aceste postări bomboniene coţin, cifrat, ordine de execuţie ale unor persoane incomode. De unde să ştim că nu e aşa? Poate că o mînă de specialişti în decodare ar da un răspuns mai clar la această bănuială a mea. Dar decît să se apuce lumea să decodifice, nu mai bine e chemat deţinutul Năstase la ordine? Şi să i se dirijeze elanul scriitoricesc spre memoriile de puşcăriaş de mai tîrziu?

Update: iată că s-a dovedit foarte repede că, în România, jafuri, spargeri şi alte alea se pot coordona din penitenciar. Q.E.D. !

9 thoughts on “Năstase poate transmite, pe blog, informaţii pentru crima organizată

 1. dar nu e nevoie sa trimita mesaje codate. nastase are acces la internet, tot ce trebuie sa faca e sa trimita email-uri, cit se poate de necodate.

  mai mult decit atit: Nastase e EL INSUSI un infractor din crima organizata care trimite mesaje NEcodate colegilor din exterior 🙂 realitatea bate filmul, iar asta ne ocupa tot timpul!

 2. Din partea admin. pentru Gică
  Nu mă interesează părerile Dvs. Nu mai sînteţi bine-venit aici. Citiţi , pentru lămurire, “un fel de regulă” Adios!

 3. Domnule Morar, craciun fericit: Poate nu ati observat dar prima Odonanta de Urgenta a guvernului Plagiator II a fost cea prin care li se permite accesul nelimitat la comunicatii electronice (internet) la detinutii din Pentenciarele ROmanesti, caz unic in lume.Unde mai e privarea de libertate ?Oare ce spun Paul Goma sau Ion Ioanid despre izolarea la care este supus Bombonel…, detinutul model?

  • Pai, raspunsul unui onanist (ginere de uni-testicular) fata de mentorul sau peredast!
   Acuma nu sint sigur, banuiest ca termenul “pederast” se da activului, nu stiu exact care este termenul academic pentru Bombo.
   In popor i se spune poponar, curist, bulangiu.

 4. Bancul Craciunului 2012

  24 Decembrie, 20120 inchisoarea Rahova, ora 24:00, noaptea de Craciun … In celula intra un coleg mai masiv, cu un irigator in mana, se apropie de Adrian Nastase si-i spune:
  – Merry Clizmas, frumosule!

 5. asta am observat si eu de mult timp dar nimeni din presa romana(EVZ se aude) nu se ultragiaza si nu pune subiectul acesta pe prima pagina.Adevarul e ca inca din prima zi de asa zisa detentie detinutul Adrian Nastase a comunicat in mod regulat cu exteriorul ba oe blog,ba publicand la jurnalul national.In ce stat civilizat din lume un detinut scrie la un ziar?
  Si asta nu e tot.Un alt lucru de care nu se ultragiaza nimeni este faptul ca Adrian Nastase,alaturi de toti ceilalti condamnati din dosar nu sta in celulele de drept comun ci sta la infirmerie un loc unde stai doar daca esti grav bolnav.Era un interviu in evz parca cu o femeie codamnata la 5 ani tot in dosarul lui Nastase din |Bacau.Tipa aia sta la infirmerie de 2 ani desi nu are nimic.Un amarat care isi taie venele sta 1 saptamana si dupa aia e trimis la celule de drept comun.Nastase si restul mafiotilor stau doar la infirmerie pentru boli inventate.
  Pana la venirea lui Basescu era greu sa-i condamnam.Acum dupa ce i-am bagat in parnaie ei au transformat parnaia intr-un fle de hotel de lux cu mancare gratis/internet/celulat etc.Vreau si eu sa stau la puscarie.mancare gratis,asistenta medicala gratis,internet gratis.
  Romania e atat de corupta incat nici puscariile nu mai sunt puscarii.
  mai enervant este ca nici PDL-ul nu urmareste problema.Daca eram in locul unui politician as fi urlat pe la toate televiziunile si institutiile europene de ce Nastase are parte de un asa tratament preferential.
  E urat ce s eintampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *