Am aflat că actualul pușcăriaș Sorin Roșca Stănescu era un fel de consilier al lui Klaus Johannis, după ce îl frecventase, la urecher, și pe Crin Antonescu. Tupeul extraordinar al lui Ciripoi era imparabil, drept pentru care avea intrare oricînd în preajma neamţului, redactînd, în numele PNL diverse comunicate de presă. Doar polițiștii care l-au ridicat i-au putut smulge pixul de partid din mînă. . Apetența primarului de Sibiu pentru pușcăriași pare evidentă, din moment ce, și în prezent, pleacă urechea la cuvintele unuia din “gemenii lui Fenechiu”, Andrei Murariu, fost șef la IICMER. Nu pot să nu văd în această tristă situație altceva decît dorința lui Johannis de a scăpa de corvoada de candidat și de a se întoarce la primăria Sbiului. Pălăria de la Cotroceni i-ar fi prea mare.

12 thoughts on “Spune-mi cine te sfătuiește ca să-ți spun cît de prost ești

  • Mestere, daca ai ceva inteligent de spus/scris, pune pe bolog-ul tau si atrage audienta acolo. Nu incerca chestii ieftine pe blogurile altor persoane capabile.
   Multumesc, si sper sa nu it mai vad postarile cersetoare de audienta aici.

 1. Sorin Roșca Stănescu de consilier al lui Klaus Johannis ??? Daca o auzeam din alta parte o consideram doar un banc prost. In conditiile date ma intreb ce ratiune a avut Johannis pentru aceasta alegere ???

  • SRS are talentul de a se băga pe sub piele omului. Şi tupeul de a ajunge în preajma lui. Cum neamţul nu l-a repezit, a rămas acolo.

   • Ca orice turnator la Secu, tupeu, coloana vertebrala zero, inclusiv smecherii de tipul “il scap pe beizadeaua Mircea de puscarie simulind o sinucidere, dar trimit animalu’ ucigas in America de Sud”. Peste 10 ani, revine animalu’ in tara, ca s-a presccis pedeapsa…..

    • dar daca, totusi, s-a sinucis? unele idei mor greu, devenind fixe.
     acuma ceva de bine despre s.r.s.- nu a facut circ ca a intrat la inchisoare, precum altii.

 2. Ponta Victor si Cumintenia Pamantului.
  “Este un moft chestia asta cu “sfânta proprietate privată”, restituirea pădurilor este o prostie istorică”.

 3. Citez: “Am aflat că actualul pușcăriaș Sorin Roșca Stănescu era un fel de consilier al lui Klaus Johannis, după ce îl frecventase, la urecher, și pe Crin Antonescu.”
  Ce inseamna asta, la ce nivel era jarteaua de srs consilier al lui Iohannis?
  Cat de adevarata este informatia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *