Dacă eşti bun român, patriot adevărat, nu poţi sta cu mîinile în sîn cînd vezi manevrele puterilor străine la adresa unui om politic de la noi. Nu sînt nici pe departe un susţinător al lui Crin, dar nu pot să nu mă revolt cînd văd cum  Casa Albă îl şicanează, prin ricoşeu, pe preşedintele Senatului ţării mele. Concret, de cînd şi-a anunţat şeful de campanie, pe multilateralul Niels Schnecker, acesta a devenit ţinta unor atacuri ciudate. De pildă, se ştie că domnul N.S. a fost consilier special pe teme economice la Casa Albă, într-unul din mandatele lui Reagan. Ei, bine, cînd, la sugestia cititorului Alex Mihai, am căutat numele lui N.S. aici, nu l-am găsit. Precis l-au scos ca să-l facă mincinos pe directorul de campanie al lui Crin! Iar prin asta sălovească exact în speranţa românilor de mai bine şi de bun simţ. Manevra americanilor nu se opreşte aici. Se ştie (potrivit propriilor declaraţii) că domnul Niels Schnecker a fost pilot de vînătoare în armata SUA. Iar lucrurile astea sînt bine notate în alte arhive. Căutîndu-l, un alt cititor, domnul K.S., nu l-a găsit : (Schnecker,DoB: 01/01/1960). Nici in 1985, 1988, 1992, 1998. Verificat aici: https://www.dmdc.osd.mil/appj/scra/single_record.xhtml ….

Pînă unde va merge sabotarea lui Niels Schnecker,  acest om capabil ales de Crin Antonescu să-l conducă spre victorie? Hai că asta-i prea de tot! 

9 thoughts on “Stupoare generală! Casa Albă îl şicanează pe Crin!

 1. Bre, recunosc ca intr-un moment de panica am cautat si eu referirintele lui NS prin partea de vest.
  Si sint un destul de bun cunoscator de google. Dar numele acestui personaj chiar nu apare nicaieri. Nu zic ca nu a facut nimic din ce spune el, doar zic ca totusi e putin dubios sa nu gasesc absolut nimic din alte surse decit din cv-ul sau (care e destul de raspindit in retea).
  Pe americani ii suspectez de multe, insa de lipsa de meticulozitate in nici un caz. Oare chiar nici un ziarist nu a reusit sa obtina un raspuns la o adresa oficiala adresata vreounei institutii americane? Pur si simplu subiectul asta apare tot mai des si nimeni nu verifica. Toti stau sa astepte sa faca cineva primul pas.
  Apropo, domnul NS are si cetatenie americana?

 2. ….ăhă
  de parcă i se rupe electoratului lui crin de informații corecte, juste.
  ..ceea ce ar naște o a doua pro-lemă; adică electoratul lui crin. Who the f* is?

 3. Cred ca ne vom reaminti cu aceasta ocazie de hipopotamul transpirat Iosif Boda, alt sef de campanie de legenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *