“-Care este relatia dumneavoastra cu Dumnezeu, domnule Ponta?”
-Este o relatie privata. Cred in valorile religiei: sa nu furi, sa nu minti.” (de aici)

Un răspuns care seamănă cu ăla dat despre fondurile europene: “ne descurcăm noi cumva, Domnule Președinte”. Ponta crede că se descurcă și cu Dumnezeu, îl îmbîrligă el cumva. Deși, chiar ceea ce spune că ar respecta nu repectă, pentru că fură și minte cum bea apă. Bun, să zicem că asta e credința lui adevărată. Deci, nu tu închinat în biserică, nu tu semnul Crucii, nu tu duhovnic. Toată chestia cu religia lui ortodoxă e încă o minciună. Căci nu în asta constă ortodoxia, într-o relație privată cu Dumnezeu. Adică îl sună Pe PFDaniel și îl invită la o masă, nu?! BOR este cea care susține că mijlocește între Dumnezeu și credincioși. Ăsta e rolul biserrcii. Pentru Ponta nu e  valabil, el are o relație privată, și Biblia e un fel de cod penal pentru fraieri: să nu furi, să nu minți. Gura păcătosului adevăr grăiește: acum, că s-a lansat filmul despre moartea lui panait, Ponta nu a enumerat printre elementele credinței sale private și porunca “să nu ucizi!”

9 thoughts on “Victor Ponta, ortodox privat

 1. Desi imi este tare peste mina sa ajung la Consulatul din Toronto, cred ca voi face acest efort sa aduc inca un vot impotriva lui Ponta.

 2. ponta n-are înțelesul cuvintelor. I se pun în gură expresii pe care el nu le pătrunde(aici cred că e mâna socrului). De aceea sună șod în gura lui, pentru că tot ce spune e fabricat, de plastic.
  @vasile jerca: felicitări domnule!

 3. La urmatoarea emisiune ar trebui sa fie pusi sa sustina un scurt proiect intr-o limba straina.
  In 2007 am participat la o conferinta la Sibiu. Iohannis a vorbit in germana, engleza – si parca franceza – foarte bine…

 4. Mesaj pentru sustinatorii pui Ponta:
  “Pont” pentru fanii lui Victor Ponta: cica daca faci gargara cu cianura ti se auresc dintii!

 5. Metoda ingenioasa de fraudare a alegerilor!!!!!

  Primesc informatia ca cel putin la Londra jigodiile au pus o cerneala f subtire pt stampile… si nu se usuca repede… asadar cand se inchide hartia de vot, se imprima si pe partea cealalta… ducand la anularea votului…

  Informati pe oricine nu a votat deja!
  Sa astepte sa se usuce cerneala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *