Un clip cu bătrînul Willie Nelson, o legendă a muzicii country. Și pentru că tot e vorba și despre cai, știați că toți caii își schimbă vîrsta în aceeași zi, adică de 1 ianuarie? Vorbesc de caii de curse, desigur. Și fiecare an are o literă cu care obligatoriu trebuie să înceapă numele calului. Anul acesta e litera D. Nu știu dacă asta e valabil în topată lumea, sau doar la caii de curse din Franța, despre care am citit un articol interesant, în care erau presărate aceste informații. Deci, Whiskey pentru oameni, bere pentru cai!

3 thoughts on “Whiskey pentru oamenii mei și bere pentru cai!

  1. …..bere pentru cai si hartie igenica pt Lucia Hosu Longin si pentru liberala -pensionara-ministru ….urmasa de bratian Maria Campeanu care azi a aparut la TV si in presa cu un lant de aur de 2 kg la gat ,( cu zale de marimea celor pe care le pun taranii in coarnele boilor, boii aia pe care urmeaza sa le puna impozit aia din guvernul Monta), in urechi cu cercei cu diametrul de 10 mm vorbind de grija fata de cetateanul nevoias , cum cresc pensiile cu 10 lei in mandatul ei si cum traiestea ea numai din “indemnizatii” si pensia de 2400 lei ,de stai sa te intrebi, ca Ionica pe prispa de la Humulesti , cine i-o fi pus lantul la gat panaramei?
    Vai sireaca indemnizata la Stat si sireaca liberala urmasa de Bratian! Indemnizatii liberali – “adevaratii de dreapta” . Minunea minunilor in lumea ciobanilor.Nu mai scapam odata de pensionarii astia comunisti agresivi , mincinosi, incompetenti care i-au cantat ode lui ceausescu, pe care noi ii platim din banii nostrii si ei vor sa ne hotarasca noua viitorul, cu tupeu de militieni, aroganta de cacademicieni si lanturi de prost gust de 2 kg la gat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *