Gata, se pare că s-a pus la punct pînă-n detaliu eliberarea ta, Adriene! Sigur, poate să ni se pară nedrept faptul că ai furat atît de mult și ai plătit atît de puțin, dar asta e situația, vei fi liber, că ai fost și tu cineva în țara asta. Măcar ai stat la mititica niște luni. Și putem să-ți zicem pușcăriaș tot restul vieții tale. Vezi dacă ai fost lacom? Vezi dacă ai crezut că nu te va prinde nimeni niciodată? Vezi dacă ți-ai însușit ce nu era al tău?

Iată, însă, că și de acum înainte trebuie să faci ceea ce-ți place ție, să-ți însușești! Așa zic judecătorii care îți dau drumul: ” instanţa apreciază că timpul executat din pedeapsă este suficient pentru ca deţinutul sa îşi însuşească scopul preventiv si educativ al acesteia, astfel încât pe viitor sa nu mai comită si alte fapte infracţionale şi să poată fi redat societaţii,” Hai că se poate! Din păcate, doar despre tine se vorbește că ar trebui să fii redat societății, nu și despre averea fabuloasă pe care ai făcut-o însușindu-ți-o prin diverse metode hoțești.

Aștept momentul în care, redat fiind societății, să-ți întorc  un calificativ. Aștept să-ți găsești ceva de lucru, un loc de muncă în care să nu faci mare lucru, dar să fii bine plătit. Și atunci să-ți strig: Si-ne-curistule!

4 thoughts on “Adriene, ce-ți mai place să-ți însușești!

  1. Si-ne-curistul a fost redat societatii si parvine din nou alaturi de operele sale create dupa chipul si asemanarea sa ,care bantuie societatea :si-ne-curistii : Ponta, Corlatean, Kati Andronescu….
    Bombo se intoarce-n Congo! Dottore-Plagiatore se intoarce la meseria sa de baza ,purtator de bombo-servieta.

  2. „Măcar ai stat la mititica niște luni. Și putem să-ți zicem pușcăriaș tot restul vieții tale.”
    nț. Următoarea mișcare va fi să-și anuleze condamnarea-pedeapsa. Eroare judiciară. Dat în judecată satul român, despăgubiri de 2 mil euro. MulteUrărișiIubireEternă popor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *