E sîmbătă noapte cînd postez, poate aveți un răgaz. Vă propun o piesă muzicală care mie îmi place foarte mult, mai ales în această variantă.  S-au întîlnit două voci de excepție, Laura Pausini și Lara Fabian,  și au oferit o interpretare chiar de neuitat, de nedepășit. Vă rog să vă uitați, cu atenție, la fețele celor două mari interprete și să vedeți ce înseamnă bucuria de a cînta împreună. Secretul e simplu: cînd ești bun, poți fi foarte bun!

9 thoughts on “Bucuria de a cînta și alte sentimente

  1. La multi ani! Lara este cântăreaţa mea preferată, cunosc “La solitutide” şi îmi amintesc perfect că atunci când am văzut şi ascultat pentru prima dată duetul cu Laura m-a impresionat exact acelaşi lucru: căldura şi afecţiunea din privirea amândurora! Mulţumesc mult că mi le-ai reamintit!

  2. Vă dau dreptate în ceea ce spuneţi mai puţin la o sintagmă. Dumneavoastră spuneţi: ” au oferit o interpretare chiar de neuitat, de nedepășit.” Eu sunt convins că e o interpretare ce poate fi depăşită dar nu oricine o poate face. Da…Laura Pausini şi Lara Fabian sunt două artiste cari ştiu să se impună prin vocile lor frumoase, cizelate şi printr-o atitudine scenică potrivită şi în limitele decenţei. Mult prea multe artiste (de fapt mai puţin artiste) românce se impun pe scenă prin dansuri provocatoare şi un trup mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat strârnind senzorialul băieţilor şi bărbaţilor.
    Una din artistele românce ce ar putea concura cu aceste două doamne ale muzicii ar fi Paula Seling. Paula Seling este una din doamnele muzicii româneşti.

  3. Bravo, Bijule! In acest videoclip, cele doua mari artiste au cintat in Piazza di Spagna(Trinita), din Roma, nu departe de Capitoliu(construit aprox. in anul 180 , cea mai veche cladire din lume, care este si astazi functionala!). Na, ca sa vezi ca ai cititori care mai si calatoresc prin lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *