Astăzi am primit propunerile de copertă şi am ales-o pe asta. Faţă de prima ediţie Polirom, 2007), am adăugat cîteva pagini despre aventura de o săptămînă în Vanuatu, unde am cunoscut un personaj fabulos. Care, între timp, a încetat din viaţă. Cu tristeţe am aflat că, în aprilie 2015, s-a stins şi Jean-Paul, ghidul meu prin triburile kanak. Mai departe scrie-n carte! 

Săptămîna viitoare cartea ajunge în tipografie, după care se va găsi în librării şi pe net. (Fotografia de pe copertă îi aparţine soţiei mele, Carmen Morar).

UPDATE: Un scurt interviu despre carte puteţi citi aici

12 thoughts on “Cartea mea despre Noua Caledonie. Ediţia a doua

  1. Imi tot fac planuri cum sa reusesc un concediu acolo pe o perioada mai lunga cu toata familia, chiar si acum, dupa atata timp mi-a ramas mintea la frumusetea si linistea din acele locuri.

    • Am privit nişte poze şi le-am văzut şi pe cele în care aţi fost cu noi la Centrul Tjibaou. Da, frumoase locuri, irepetabilă călătorie.

  2. Am citit cartea in vara asta si bineinteles mi-a placut firul epic punctat cu umor si spirit fin de observatie marca Biju. Felicitari ! Mi-au placut si cele citeva poze facut de Carmen. Si cred ca ar fi o idee reusita sa adunati toate pozele intr-un album foto comentat de tine. In fond daca povestea (ca sa evit cacofonia !) de la capatul lumii a avut succes, de ce n-ar avea si imaginea ei ? 🙂

    • N-a fost chiar lansare, a fost o seară de autografe. Voi avea în primăvară o lansare adevărată şi vei şti asta din timp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *