Măi, Adriene, măi! Acum, că s-a dovedit că eşti bandit, cred că pot da crezare unora din zvonurile pe care le-am auzit despre tine. Prin aceste rînduri vreau să contribui la lămurirea opiniei publice, deci nu cred că e cazul să mă dai în judecată. În plus, tot ce am auzit şi tot ce scriu merge cu profilul tău de hoţoman, de bandit care a încălat legea şi a fost prins, de puşcăriaş penal.

Aşa:

1) am auzit că nu ştiu ce nene din agricultură ţi-ar fi dat şpagă o sută de purcei de lapte şi că tu i-ai fi luat

2) Cică atunci cînd se apropia ziua ta era o foşgăială prin consignaţii şi creştea preţul la falsuri prezentate drept origionale unor gugumani care voiau să-ţi cumpere bunăvoinţa cu tablouri.

3) cică şi laptopul la care scriai era cadou de la o firmă de IT

4) Se zice că în achiziţia fregatelor din Marea Britaniei ai fi luat un comision de 7 milioane de euro fără să împarţi cu veilalţi semnatari ai cotractului din partea română. (nişte servicii secrete din Europa au şi detalii)

5) se zice că tu l-ai dat în gît pe Ponta cu doctoratul pentru că ai văzut că te înfundă şi nu-ţi ia apărarea

6) Nu m-ar mira să fie adevărat ce se spune şi ca tu să fi încasat gros, gros gros din privatizarea Petrom

7) Există suspiciuni că ai avea o vilă super pe Coasta de Azur, care, însă, nu ar fi pe numele tău. Şi cică cel pe al cărui nume e trecută nu mai vrea să ştie de tine.

8) Oamenii de afaceri B şi P, regi în diverse domenii, nu ar mai recunoaşte faptul că le-ai dat să-ţi păstreze nişte bani

9) Cică ouăle de la Cornu erau cumpărate de diverşi cetăţemi la dublu faţă de preţul pieţii, după care erau vîndute la preţul pieţii. Şi cică tu ştiau cine le cumpără şi-i protejai. Ei erau cei care-ţi numărau ouăle, banditule!

10) Ştiu diverse chestii despre tine dar cred că merită să le mai ţin. Poate ai cumva intenţia să te întorci în viaţa publică. Şi am dovezi în legătură cu ce ştiu şi nu spun.

 

9 thoughts on “Ce am auzit eu despre tine, Adriene!

  1. Se mai spune că asistai din întâmplare la înmormântare, pe o alee paralelă celei pe care a fost dus la groapă procurorul Panait, omorât din ordinul tău pentru că a refuzat să execute un ordin politic cu instrumentele dreptului penal.
    Se mai spune că în Galaţi există un cadru militar care venea, lunar, cu geamantanul să adune pentru tine, din ordinul tău, şpăgile de miliarde ale firmelor care căpuşau combinatul siderurgic.

  2. Nu spun ca Nastase nu ar fi in stare de tot ce ati scris mai sus, dar chiar sa prezentati toate barfele de la coltul strazii ca lucruri sigure e putin exagerat. Aproape toti politicienii romani procedeaza in aceeasi manier, si aceasta nu pentru ca ei sunt vreo rasa extraterestra malefica venita sa ne exploateze, ci pentru ca le permitem. Iar cand ne dam seama in ce situatie ne aflam si cat de mult le semanam ne place sa ii aratam cu degetul(dupa ce i-am votat si ne-am gasit noi eroi caroara le asteptam decaderea). In alta ordine de idei, si de Julio Iglesias am auzit ca s-a culcat cu 5000 de femei, dar pana la proba….

  3. Din pacate un articol ce nu are finalitate, doar vorbe in vint . Nu se va intimpla nimic si nu doar cu bombonel, ci si cu alti ticalosi. Si poate ar fi mai bine sa faci ceva valuri daca stii ceva despre el. ASA doar sa amenintam in van…. o zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *