Nu ştiu alţii cum sînt (şi poate nici nu mă interesează!), dar eu, unul, aştept ziua în care Felix va fi vizitat de poliţişti cu mandatul. Ca optimist incurabil, cred că acea zi va veni. Vă daţi seama ce bocete şi ce proteste la cele trei antene puse una peste alta?  Credeţi că Felix va purta şi el un fular din ăla scump? Singura lui salvare ar putea veni de la oengeurile de protecţie a animalelor care să ne explice că varanii sînt protejaţi. “Curat protejaţi, da’ umflaţi-l!”

Ţin un vin bun pentru ziua aia. Şi cred că-mi cumpăr o cravată nouă pe care să mi-o pun. Abia aştept.

10 thoughts on “Eu, optimist, aştept acea zi

 1. eu zic să nu stricați orzul pe gâște. Adică beți vinul ăla liniștit așa…fără motiv, doar de plăcere. Că în țara în care ministrul justiției e afin cu prim ministru nu prea văd vreun demnitar făcând pușcărie.
  Oricum, voiculescu chiar dacă este condamnat va fugi într-o țară exotică și de-acolo va emite lozinci cum că se va întoarce în țară în momentul în care adevărata democrație se va instaura în țară.

 2. Daca se va intimpla sa fiu in tara, vin si eu cu o duzina de sticle!
  Citeva le bem la “Perche no”, savurind “pulpa de porc mic”…..
  Dar eu o sa-mi cumpar un fular, nu o cravata!

 3. pe acest blog citeam imediat după terminarea votului la prezidenţiale în 2009 că ne aşteaptă o mare surpriză (!), ceea ce s-a confirmat a doua zi dimineaţa, aşa că şi acea zi aşteptată cred că va veni…

 4. Domnule Optimist Morar, oare sa fie 28 mai acel termen? Eu zic ca da, pentru ca s-a saturat si completul de tergiversari si amanari, iar daca da o noua amanare, il apuca toamna.Intre timp au inceput sa moara dintre inculpati si nu de alta, nici Plagiatorul Impecabil nu poate amana la nesfarsit alegerile in colegiu lui Felix.
  Si mai e o veste buna, la 1 mai s-a eliberat un loc in celulele VIP Jilava , prin liberarea domnului Vantu….Domnul Voicu am inteles ca e la Rahova, la spital.
  asadar sa-i tinem pumnii Justitiei romanesti pe 28 mai si apoi tara va fi mai vesela…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *