Aveţi în fotografie cea mai tare bere din lume, cu 12 grade tărie alcoolică. E tăria unui vin moderat. La ce foloseşte o astfel de bere, nu mă întrebaţi. Ca să te macheşti repede, din trei sticle, probabil. Maximum de tărie a beriiîncercate de mine a fost 8 grade. Şi am simţit-o imediat. Pe asta nu sînt tentat să o încerc. Să rămînă a cui e!
Sint beutor de bere,vin…pipi de rechin .As degusta una,de curios doar .Am baut #STEJAR si nu mi-a placut,prea gust de rom oarecum.Imi aduce aminte de una”crunta”la halba+1oorom 🙂
Bere la 12 grade tarie era si pe vremea iepocii de aur.
Dar taria suplinea gustul prost.
J’aime que les brunes !
Daca vreau ceva mai tare, beau un vin sau o tuica buna facuta-n familie … Berea prefer sa fie un “desert”, ceva usor si racoritor … Nu prea inteleg utilitatea unei beri atat de tari. Poate le vine ideea sa scoata si alcool carbogazificat si colorat, pentru amatorii de senzatii tari 😀
de cate ori merg in belgia , imi place sa beau o bere numita triple , ar 11 grade , este foarte buna la gust, insa dupa ce o termini o simti, dupa a doua bere e posibil sa incepi sa prinzi posturi.
am cautat pe blogul dvs si nu am vazut date de contact , in data de 18 ianuarie incepand cu orele 19 la Casa Universitarilor din bucuresti vom avea o degustare de vinuri austriece si as dori sa va invit la evenimentul nostru.
cu tot respectul – asta cred ca cea mai tare bere din lume:
http://beeradvocate.com/beer/profile/16315/57015
41% AVB. Cat un scotch sau un coniac.
da, aveți dreptate, e mai tare. Eu am preluat afirmația producătorilor făcută într-un loc public. Poate că e vorba și de difernțe între procesul de fabricație!
Cu si mai mult respect, asta e cea mai tare bere din lume: http://www.agenda.ro/cea-mai-tare-bere-din-lume-are-65-alcool/265188
pentru cei ce nu stiu asta pe vremea lui ceausescu si berea la sticla si vinul obisnuit la litru aveau 11 grade…vinul la sticla de 3 sferturi avea peste 12 grade….bere deasta la 4 grade beau o naveta de 24 de sticle si nu am nici pe dracu…