N-am văzut multe reacţii faţă de acest articol. A fost tratat mai degrabă cu simpatie, ca un fapt divers despre delfini, aceste fiinţe inteligenţe pentru care Remus Cernea cerea statut de persoane. Pe scurt, iată povestea: Malcolm Brenner (foto) a scris recent o carte în care povesteşte relaţia sa sexuală cu un delfin (delfină?). Mă rezum aici doar la acest aspect: un om îşi expune public relaţia intimă cu un animal, ceea ce, în mai toate societăţile, se numeşte zoofilie. Deci, asta este, s-a trecut de această barieră, trăim, în fond, în secolul 21 (cum îmi atrăgea cineva atenţia), sîntem moderni, neinhibaţi. Ce urmează? Să apară unul cu o capră şi să-şi descrie experienţele intime, altul cu o gîscă, alta cu un cal etc. Nu spun că astfel de întîmplări nu s-au petrecut pînă acum. Spun doar că erau de domeniul patologiei, erau considerate deviaţii sexuale chiar condamnate penal (în unele ţări). Acum ele vor deveni cool. Vor fi trendy. Urmează ca domnul Malcolm Brenner să militeze pentru legalizarea căsătoriilor inter-regn. Să vrea să-şi oficializeze relaţia cu delfinul (delfina), că doar căsătoria este pentru toţi. Ah, nu vor putea face copii? Vor cere să înfieze, normal. Poate vor înfia copii, poate vor înfia “animăluţe”, nu?!

Ipoteza asta nu e foarte departe. După căsătoria persoanelor de acelaşi sex, de ce să nu se poată uni pe viaţă, cu acte în regulă, şi persoane din regnuri diferite (pînă atunci, Remus Cernea le va obţine statutul de persoană non-umană). În Franţa se fac demersuri pentru a se scoate din actele oficiale termenii tată şi mamă pentru a fi înlocuite cu părinte 1 şi părinte 2 (să nu se simtă discriminaţi copiii cu doi taţi sau două mame) . Etapa următoare, ca să nu jignească cuplurile om-animal, va fi înlocuirea  termenului “părinte” cu acela de “Vieţuitoare 1” şi “vieţuitoare 2”! Că doar trăim în secolul 21 şi nu sîntem închişi la minte!

Sînt curios cît mai trece pînă cînd un pedofil autentic îşi va publica memoriile şi va explica lumii că, nici vorbă, copiii nu au suferit, dimpotrivă, i-au mulţumit pentru cadouri.

22 thoughts on “Căsătoria om-delfin nu e atît de departe!

  1. lumea e blazată probabil. Bombardată în fiecare zi cu informații și știri care mai de care mai zăpăcifiante, faptu că unu vrea să întemeieze un cămin cu un pește, trece drept cel mult un gest dezinvolt.

  2. Din pacate, asta e!
    S-a umplut lumea nu numai de poponari si lesbiene (a’propos, la Toronto e in mare desfasurare parada homalailor), dar si de onanisti.
    Cum spune folclorul, “laba timpeste”.
    Romanul Cernea e un umil exemplu, dar cum Dumnezeu i-a imprastiat, uite ca apare pe firmament si altul, Malcolm Brenner. Fiti convinsi ca nu sint doar doi pe lumea asta.
    Desi ma declar un democrat cu ingaduinta pentru homosexuali si lesbiene (atita timp cit nu sar peste un prag al bunului simt – a-propos, Ontario are prima Prim-ministra provinciala lesbiana declarata – daca o vezi, vomiti!), nu ma pot abtine sa nu regret vremurile lui Ceausescu in care ii baga la puscarie pe toti poponarii, si mi ti-i batea la sectia de militie cu pulanul pina nu le mai ardea de “ceva tare-n cur”.

    Bottom line: S-a intors lumea cu curul in sus, sa ne straduim noi, cei normali, sa minimizam tendinta (o fi tendiinta, am uitat).

    • nu inteleg ideea “daca o vezi, vomiti”. e urata/ dezgustatoare, are vreun defect ingrozitor pro-emetic?
      ieri am vazut o femeie vomitand pe langa drum. m-am gandit ca o fi insarcinata. poate totusi a vazut poza “prim ministrei”.

        • Sa inteleg ca uratenia ar fi o boala- in cazul asta sunt cam bolnavior. Dar si batranetea e un pacat, caci in cazul asta toti vom fi, mai devreme sau mai tarziu niste pacatosi (ma rog, cei norocosi care vor apuca).
          “ma declar un democrat cu ingaduinta pentru homosexuali si lesbiene … nu ma pot abtine sa nu regret vremurile lui Ceausescu in care ii baga la puscarie pe toti poponarii…”- oi fi eu urat si sper sa ajung si batran dar mie chestia asta nu-mi prea seamana a democratie cu ingaduinta.

  3. Recent la o gala Frateasca, Mircia Dumitrescu -graficianu- a spus ca e femeie.
    Probabil torpilase la Muzeul Literaturii niste halbe.
    Impreuna cu iubirea lui: “Talpa Iadului”‘
    🙂 🙂 🙂

    • Nu cunosc personajul, dar numele “Mircia”, daca e adevarat in certificatul de nastere, spune multe.
      La fel ca “Adriean” Videanu, “Mariean” Videanu, si multi / multe altii / altele.

      Numele astea arata nivelul de prostie a celui / celei care i-a declarat la primarie. Cum prostia se propaga genetic, cei cu nume ca mai sus, si alte aberatii de la scrierea corecta, sint urmasi cu un coeficient serios de imbecilitate, ai parintilor lor (mai mult sau mai putin imbecili decit odraslele).

      • Da, asa e!
        La acea gala -transmisa la TVR2/ sambata seara-, intelectuali- laureati se bucurau de 10000E…. Ca sa fie difuzati la Prim Plan cativa politicieni de marca: Geoana, Hrebenciuc, Zgonea….
        Pai lor nu le ajung 10000 de coco nici pentru concediu! 🙂

        Totul produs de un mare avocat : Borza… Remus Borza.

        Dupa cate gale cultura va ajunge in insolventa?

      • credeti ca prostia (adica un IQ modest) se propaga genetic, precum culoarea ochilor sau forma nasului si nu prin educatie? credeti ca un nume mai atipic (adica nu Ion, Vasile, Dumitru, etc) contine incastrata samanta unui esec?

  4. O halba pentru Trismegistos, o halba pentru Paraceslsus, o halba pentru Pitagora…
    alle gute dinge sind drei

  5. E surprinzator si nociv amestecul homosexualitate/zoofilie/pedofilie
    Ce sa mai spun de literatura/viata reala
    Exista romane care descriu relatii pedofile chiar si foarte cunoscute (nabokov). Nu inseamna ca societatea ar tolera asa ceva.
    O prietena buna este casatorita cu o alta femeie si cresc un copil impreuna. Este o famiie normala.
    Incercati sa iesiti un pic din obsesia asta. Se schimba multe viziunea cand ai prieteni homosexuali
    Ca fapt divers (mai vechi) un actor francez cunoscut care a luat-o razna a cerut sa se casatoreasca cu masina lui.
    Nu ne scrieti un articol pe tema asta? Sunt sigur ca gasiti o paralela….

    • Hai să nu exagerăm şi să nu folosim abuziv cuvîntul normal. Dacă o familie alcătuită din două lesbiene e normală, atunci o familie bărbat-femeie cum e. Anormală?
      Nu am cum să ies din “obsesia asta” pentru că nu o am. Aşa cum există mii de apărători ai cuplurilor gay, permiteţi-mi să fiu un umil apărător al familiei heterosexuale. Sau asta e interzis?!

      • nu tot ce este marginal este anormal. in poza pe care ati postat-o mai demult apare un om care nu executa salutul nazist. alti 1000 il executau cu fericire. era anormal? poate omul era homosexual sau, poate, cine stie, avea in portofel o fotografie a unei zebre de la zoo dresda
        in ultima perioada mie imi pare ca aparati mai mult valorile sa zicem conservatoare decat anticoruptia/ lupta contra mogulilor si pentru mineritul durabil pe baza de cianuri- ceea ce, desigur, nu e interzis.

      • Nu am nimic impotriva celor care sunt impotriva casatoriei homosexuale.
        Este dreptul la opinie
        Dar amestecul voit si extrem de incorect homosexualitate/pedofilie/zoofilie nu este considerat acceptabil de catre oamenii civilizati din tarile civilizate prin care traim. E un tip de rationament (slipery slope cum zic englezii) care a fost utilizat in trecut pt a justifica absolut orice abuz impotriva lor.
        Si este cu atat mai nociv venind din partea unei persoane destul de cunoscute cu pareri in general rezonabile.
        Lui Marine Le Pen nu m-as obosi sa ii rapund

    • Buna ziua,
      “O prietena buna este casatorita cu o alta femeie si cresc un copil impreuna. Este o famiie normala.
      Incercati sa iesiti un pic din obsesia asta. Se schimba multe viziunea cand ai prieteni homosexuali”

      Domnule, eu n-am nici o treaba cu homosexualii si daca as afla ca un/o prieten/a de-a/l meu/a este homosexual nu cred ca n-as mai fi prieten cu el/ea dar nici n-as dori sa-mi povesteasca despre orientarea lui sexuala.
      Dar sa spui ca un cuplu de lesbiene cresc un copil si asta e o familie normala deja e prea mult. Cum naiba va creste copilul ala cu porniri normale (ca totusi – cred eu – normal e sa te uiti dupa fete, ca baiat si dupa baieti, ca fata) cand el vede acasa altceva. Da, sunt de accord sa faca fiecare ce-l duce capul atata vreme cat nu incalca drepturile altora, dar hai sa nu numim asta normalitate. Normalitate e ceea ce fac oamenii si animalele de la inceputuri: fac perechi intre doua exemplare de sex opus. Si sa nu-mi veniti acum cu melcii hermafroditi ca aia este cu totul altceva.
      Toate cele bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *