Vă propun un mic exerciţiu de imaginaţie care nu are nimic blsafemiator în el. Să spunem că Iisus ar veni printre noi, în România, în dorinţa de a ne salva. Şi că s-ar arăta în public, ar vorbi mulţimilor, ar face minuni, pe scurt, ar fi chiar El, Messia. Desigur că aşa fiind, în predicile lui ar condamna securiştii şi plagiatorii. Printre alte păcate, desigur. Imaginaţi-vă că asta l-ar enerva pe Felix, care ar da ordinul de execuţie, în direct, la emisiunea pastorului Gîdea, în ideea că nu avem noi nevoie de lecţii de la alţii veniţi din ceruri, de la cineva care nu e român cu adevărat şi, în plus, nu a votat pentru demiterea lui Băsescu. Vă puteţi imagina asta? Dacă da, înseamnă că nu ne-am pierdut umorul şi încrederea. Dacă nu vă puteţi imagina, înseamnă că a învins Antena 3.

 

4 thoughts on “Exerciţiu de imaginaţie: Judecarea lui Iisus la Antena 3

 1. Ar fi tocat 24 din 24 de A3, RTV si Realitatea. L-ar lasa Gadea, l-ar lua Grecu, oanele , badea, tudor, ciutacu, dragoteasca …. l-ar rastigni Chireac, SRS, l-ar arde pe rug Paula RTV-ista cu invitatii sai de suflet : vadim,becali…,l-ar scuipa prin pastrunga Cretuleasca (Petzea) , l-ar infiera Tzatzoiu, l-ar condamna avocatul Pipera , l-ar suspenda george cacarau. Ponta l-ar face “micul comunist”, europarlamentarul cacarist Busoi l-ar face fsn-ist, Marius Oprea l-ar declara securist ( pentru ca a colaborat cu securitatea atunci cand diavolul l-a dus pe munte si i-a pus la picioare bogatiile lumii in schimbul tradarii),Europarlamentara psd-ista Cretu maritata fata batrana cu un “capitalist de cumetrie” ar declara ca nu se ridica la inaltimea functiei. Milica cu Zoe petre si cu Marga l-ar scuipa de la A3, Ciuvica fostul consilier al lui Milica l-ar improsca cu spume. Blogherii de la Realitatea in frunte cu Gutza si Teodorescu l-ar demola cu buldozerele precum demoleaza de cativa ani credinta si demolau comunistii Bisericile . Iliescu l-ar declara persoana non grata si l-ar pune la avion ca pe regele Mihai in 1990′, apoi l-ar pupa in cur ca pe Mihai in 2007 impreuna cu toti cacaraii, numai ca Iisus nu le va intoarce sarutul ca Mihai prin duda!
  PS
  Vai, “dar ce vor scrie clovnii pe bloguri” !
  Sorry, sorry……..!
  Asa s-a exprimat Il Plagiattore : “cei competenti ajung in Guvern, clovnii scriu pe bloguri”
  Caracteristic incompetentului vanzator de hamburghei in Franta, care a dormit in gara si prin parc, adica Victor Viorel Ponta , ajuns plagiator si prim ministru in Bananaromana: o minciuna si doua dezacorduri gramaticale intr-o propozitie de cinci cuvinte si trei prepozitii !!! Oooops
  1.Clovnii ziceau si zic comunistii pentru ca exprimarea corecta claunii le ramanea si le ramane in gat de imperialista ce era. Engleza le putzea , iar Rusa le Petzea!
  2. Blogherii nu scriu, ca nici ma’mare Bunicutza nu mai scrie, ei/ele posteaza!
  Diferenta e ca de la Dottore la Plagiattore, si ca de la Abramburica la “al fara bacaloreat echivalat” !
  Oooops!

 2. Domnule Morar, lasand putin gluma la o parte, dvs in calitate de scriitor,de om si de blogher realizati penibilul declaratiei lui Ponta :” oamenii capabili ajung in guvern, clovnii scriu pe bloguri” ????
  Aloooo!
  Cristian Teodorescu, Gutza…. Ciutacu, Badea, Nastase, Mitrea ,Corina Cretu…Berbechiu…Alina Mungiu realizati penibilul situatiei???? “Clovnilor” !

  • Păi şi Ponta e blogher! Deci e clovn. Corect era să zică: unii clovni ajung în Guvern, alţii scriu pe bloguri!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *