Răspunsul este NU. Probabil că știți că Ponta i-a cerut lui Crin să-l pedepsească pe SRS, zis Ciripoi, cu nume de cod Deleranu pentru atitudine anti-PSD. Chiar dacă cereea a fost serioasă,Crin nu se va sinchisi să răspundă în nici un fel. Pot chiar să-mi imaginez că îl va suna pe Ciripoi să-l felicite pentru că i-a enervat partenerul. Nici vorbă să fie dat afară. Ciripoi este util acolo unde este, protejat, oarecum, de imunitatea parlamentară, gata să îndrepte furtunul cu dejecții din dotare pe oricine are boală “Șefu””. Iar șefu’ cam are boală pe mulți, așa că Ciripoi nu rămîne șomer.

 

Îl cunosc pe SRS din 1980, pe cînd era la Viața Studențească, o redacție ceva mai spălată, în care toată lumea se ferea de el, știau sau bănuiau că-i turnător. S-a dovedit că a fost. Și nu unul oarecare, ci un turnător cu inițiativă, activ, creativ în ceea ce privește răul pe care-l poate face oamenilor. Paradoxal, lui îi face bine să facă rău. Pentru cei născuți mai tîrziu, (re)povestesc o legendă în legătură cu Ciripoi. Deja lucra la Informația Bucureștiului, că depășise vîrsta pentru Viața Studențească. Ei, și cum era el plin de idei, la un moment dat Ciripoi anunță că-și depune carnetul de partid. Și, se spune, chiar l-a depus. Poate nu știți și nu vă imaginați ce însemna asta, ca act public. Însemna că Ciripoi este un super-curajos, un dizident cu sînge-n instalație. Încet și pe furiș, oameni cu un curaj mai șters sau inexistent s-au apropiat de Ciripoi și l-au felicitat. Legenda spune că după vreo două luni de colectat felicitări și declarații de solidaritate, Ciripoi și-a luat carnetul de partid de la secretarul BOB. Apoi, înrmat cu o listă amplă de cetățeni care sînt împotriva politicii partidului, Ciripoi s-a prezentat la cine trebuie, dîndu-i în vileag pe admiratorii dizidentului SRS!

11 thoughts on “Îl va da cineva afară din PNL pe Ciripoi?

  1. stiu una si mai hidoasă, despre cum a divorţat. dar există limite ale decenţei chiar şi în povestit hidoşenii!

  2. Nu ma mira povestea.
    Ce ma intreb eu este cind o sa-l aduca inapoi pe fi-su, trimis de urgenta in America de Sud, si cind o sa ia autoritatile initiativa de a verifica prin analize ADN ca ala “sinucis” este de fapt un boschetar amarit, si or sa inceapa activitatea de identificare si arestare a criminalului Mircea Cuzino…

  3. cea mai hidoasa poveste adevarata e cum statea el prin nu stiu ce tari exotice si baiatul lui se sinucidea in ro.! nici macar nu a catadixit sa vina la inmormintare, l au ingropat prietenii! asta spune multe despre jigodia asta, nu are mama nu are tata si nici copii bineinteles!

    • Dar daca nu a fost ingropat Mirciulica?
      Pare ca da sens faptul ca Ciripoi nu avea de ce sa vina la inmormintarea unui boschetar……
      Cind omori un om pe trecerea de pietoni si incerci sa muti la volan pe altcineva, mi se pare ca ai destula imaginatie sa o stergi in departari si sa “sinucizi” un alt amarit….

  4. ăștia ni-s reprezentanții.
    Am văzut o secvență de ședință de guvern. Indivizi care nu știu nici să formeze o propoziție simplă. Sunt niște agramați complexați. Adică complexați și pe nicăeri când vine vorba de cultură, educație sau mă rog țeluri politice, ideologice. Că dacă vine vorba dă șmen devin brusc tupeiști-neobrăzați.
    Cât despre lepra ăsta….. nu-i de vină el. E de vină în primul rând justiția care nu l-a proptit acum 4-5 ani când a avut tentativa aia de șantaj.

  5. Acest individ vorbea de la balconul operei din Timisoara in aprilie ’90 despre anticomunism (impreuna cu Nica Leon).Si noi il ascultam ca prostii pe acest individ abject.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *