Mă bucur că acum nişte zeci de ani (nu spun cîte!), destinul mi i-a scos în faţă pe Toni Grecu şi pe ceilalţi din Divertis, oameni cu care am rîs şi i-am făcut pe alţii să rîdă pe scenă, la radio, la televiziune, pe plaja de la Costineşti sau la Serbările Zăpezii.

Dincolo de “amiciţia profesională”, de Toni Grecu mă leagă o prietenie solidă, probată în ani şi rămasă la fel de puternică şi acum cînd sîntem la cîteva sute de kilometri unul de altul.Asta după ce mulţi ani de zile am fost vecini!  Cînd ne întîlnim, de fiecare dată, discutăm de parcă ne-am fi despărţit cu o zi înainte. Mă bucur să am astfel de prieteni cu care să mă revendic de la aceleaşi valori, azi, cînd confuzia valorilor tulbură apele în viaţa publică. Credem în aceleaşi lucruri şi rîdem de aceleaşi lucruri! Iar ăsta, da, e un privilegiu!

La Mulţi Ani, Toni Grecu, abia aştept să ne întîlnim şi să continuăm să rîdem de acolo de unde am rămas data trecută!

4 thoughts on “La Mulţi Ani, Toni Grecu!

  1. La Multi Ani si din partea mea!
    Chestie haioasa:
    Aveam la “filiala” din Ottawa un technician la un headend care semana LEIT cu Toni Grecu!
    Din pacate, omul s-a pensionat, si nu mai pot sa trimit o poza spre comparatie.
    In schimb, odata cind aveam treaba pe acolo, si respectivul inca lucra, am cautat o poza a lui Toni pe Google si am aratat-o celor prezenti acolo. Au ramas efectiv socati!

  2. La multi ani, Toni Grecu!
    E placut sa ai o asemenea prietenie, atatea amintiri si lucruri in comun, despre care sa povestiti si sa tot povestiti, fara sa va plictisiti.. pentru ca mereu parca apare ceva nou, sunt atat de multe de spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *