Îmi fac mea culpa pentru faptul că nu am anunțat mai repede rezultatul sondajului pe care vi l-am propus pe blog, referitor la cea mai potrivită copertă pentru romanul meu (recent apărut, deja), Sărbătoarea Corturilor. Am fost plecat aproape o lună departe de computer.

Varianta care a avut cele mai multe voturi (aici am adunat și opțiunile de pe blog, și cele de pe Twitter și cele din corespondența privată) este cea pe care o vedeți în această postare. Pentru mine a fost o surpriză, dar am respectat votul! Vă mulțumesc, cu toată sinceritatea, pentru ajutor!

Sînt în măsură să vă ofer și coordonatele lansării de la București, de la Tîrgul de Carte Bookfest, de la Romexpo:  Sîmbătă, 4 iunie, orele 14, la standul editurii Polirom. Îmi va fi alături și va vorbi despre carte, bunul meu prieten de-o viață, Mircea Mihăieș. Se duc tratative, acum, pentru cel de-al doilea vorbitor pe care-l propune editura. (îl veți afla printr-un update)

Voi fi în România începînd cu 21 mai, seara, pînă în 6 iunie dimineața. În această perioadă doresc să fac niște lansări cel puțin la Timișoara și Arad, fiind în contact cu organizatorii locali. Deocamdată, cum nimic nu e sigur, nu vă pot spune mai multe.

Vă aștept la Tîrg!

 

2 thoughts on “Lansarea romanului Sărbătoarea Corturilor

 1. Buna seara,
  In aceasta seara am auzit pt prima data de cartea pe care urmeaza sa o lansati, am citit mai multe review-uri si mi-a starnit curiozitatea, tare mi-ar placea sa stiu daca va exista o lansare de carte si in Arad, deoarece sunt de-a locului… 🙂 si mi-ar placea sa fiu prezenta.
  Iar in ceea ce priveste coperta… este cea ma buna alegere, am vizitat putin blog-ul si am vazut si celelalte variante, dar cine stie ce reprezinta “Sarbatoarea Corturilor” stie ca e strans legata de israelitii autentici, asadar… The best choice! 🙂
  Cristina.

  • Bună seara,
   intenționez să fac o lansare la Arad, la sfîrșitul lunii, nu știu exact ora. Dar voi anunța din timp! Nu puteam sări Aradul, acolo îi am pe tata și pe fratele meu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *