Astăzi am primit, pe mail, contractul pentru ediţia a III-a si pentru ediţia electronică ale romanului meu Lindenfeld, despre care puteţi citi mai multe aici. Mă bucur mult că am scris un roman cu succes la public, epuizat, pînă acum, în două ediţii, premiat, remarcat de critica literară dar, mai ales, de cititori. Radu Gabrea a cumpărat drepturile pentru ecranizare, ce mai, e o carte care nu a trecut neobservată. Nu e o bucurie mai mare pentru un autor decît să vadă că are trecere la cititori. Eu nu scriu pentru posteritate (sau nu numai! 🙂 ), ci pentru a fi citit de contemporanii mei. Şi ar fi o ipocrizie să nu recunosc asta.

Dacă mă ajută Dumnezeu şi talentul, anul viitor voi încheia un nou roman, la care am început deja să lucrez.

6 thoughts on “Lindenfeld s-a epuizat, dar merge mai departe!

  1. Felicitari si la mai multe!
    Noi nu vom astepta filmul, o sa luam cartea de pe internet chiar azi.
    Oricum, trebuie sa bem o sampanie pentru treaba asta, nu?
    Daca galeata n-am primit, dam noi o sampanie, ca asta e chiar o mare bucurie.
    Numai bine!

  2. Buna ziua! Felicitări pt carte! Am citit-o acum vreo 2 ani, insa nu sunt in Romania si nu mi-e accesibila in acest moment. Problema este ca ma frământă o intrebare la care am gasit un raspuns frumos in paginile romanului, raspuns pe care din pacate l-am uitat!
    Era despre dificultatea de a spune “te iubesc” in graiul nativ, si pe de alta parte, despre mai multa usuratatea in a o zice in limba adoptiva. Puteți sa imi reimprospatati memoria? Am avut o conversatie cu o prietena, si culmea, ea a venit cu aceeași observatie. I-am povestit ca undeva, intr-o carte, exista niste rânduri frumos scrise pe tema asta, dupa care destul de tâmp, m-am oprit!:) Asa ca…..ajutor, va rog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *