Sigur, există unii care spun că nu vor vota pentru că nu au ce alege. Da, nu au de ales acum, dar, să vadă cum nu vor mai avea de ales după aceea, adică după ce au decis cei mulţi cine să-i conducă şi pe cei puţini. Sîntem scîrbiţi de clasa politică, dar o lăsăm să ne decidă destinul. Nu interacţionăm, sîntem apolitici, nu ne băgăm. Cu cine să votezi? Păi, dacă nu merge votul pro, poţi vota contra, Am mai spus că un deştept care nu merge la vot nu face decît să dubleze puterea votului celui prost. Dacă vreţi să decidă proştii, atunci, ok, nu mergeţi la vot. Dar nici nu vă mai plîngeţi după aceea.

Vă ofer un argument în fotografia de mai jos (şutită de la Şuţu). Dacă vreţi ca nenea din poză să se joace cu copiii voştri şi cu viitorul copiilor voştri, staţi acasă, nu mergeţi la vot. El va merge! Cu toţi ai lui.

3 thoughts on “Războiul Sfîrşitului Glumii

  1. Domnule Morar,poate reusiti sa vorbiti si cu Cristian Teodorescu.Omul asta a devenit de nerecunoscut.Inteleg ca va este prieten,dar a luat-o pe aratura rau de tot.

  2. Ai mare dreptate, dar din pacate si greva electorala este o solutie in ziua de azi.
    PDL putea sa se prezinte la alegeri fara Udre si Ungureni si multi alti melteni, asa ca sa se voteze singuri, cum fac si uselistii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *