Tot mai odiosul Marga, pe măsură ce-l descoperim, a afirmat sus și tare, acum vreo cîteva luni, că nu a colaborat în nici un fel cu fosta Securitate. Dar nu l-a crezut nici măcar Ponta, care l-a schimbat, fără explicație de la MAE, aflînd mica informație. Acum au apărut și cîteva documente despre turnătoriile lui marga. Unul din obiectivele “vizate” de posesorul numelui de cod Horia a fost profesoara Katherine Verdery, un antropolog american care s-a interesat, profesional, de România, o persoană care vorbește foarte bine românește etc. Mi se pare comică, acum, turnătoria cu benzina. KV venise cu mașina în România, a adus și o canistră de benzină pe care a depozitat-o acasă la Marga. Despre micile atenții, Marga nu detaliază, mă gîndesc că a luat cafeaua și Kentul (generic vorbind) fără să clipească. Dar cu canistra nu s-a împăcat, a dat-o-n gît pe răufăcătoarea Verdery!

Sînt sigur că mai există dovezi despre Marga turnătorul după cum sînt sigur că în decizia CNSAS au existat niște influențe politice foarte clare. În urma cărora se spune că, deși a turnayt, marga nu a colaborat. Voi reproduce o afirmație pe care am făcut-o și pe o rețea de socializare: marga nu a colaborat cu Securitatea. dar Securitatea a colaborat din plin cu Marga!

sursă foto aici

6 thoughts on “Turnătorul Marga și canistra de benzină

   • În primul rînd, Marga turna cu canistra. În al doilea rînd, turna cu sîrg şi canistra (soaţa). În al treilea rînd, vorba aia, familie model: el turnător, ea turnătoare. În al patrulea rînd:

    În oraşu-n care toarnă
    de trei ori pe săptămînă,
    merg, ţinîndu-se de mînă,
    un abject şi o abjectă,
    combinaţie perfectă
    de limbric ce dă pe goarnă
    şi insectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *