Mi-aduc aminte o foarte frumoasă explicaţie a actorului Michael Caine referitoare la longevitatea cuplului pe care-l alcătuieste din 1973, cu actiţa  Shakira Baksh. Longevitatea cuplurilor de actori este ceva extrem de rar, o ştim cu toţii. Ei, bine explicaţia lui Michael Caine a fost simplă: “două băi”. Fiecare cu baia lui! Ăsta, da! secret! Venind în zilele noastre şi încercînd să interpretez cuplul Victor-Crin îmi dau seama că nu au nici o şansă. E un cuplu care nu va dura. Pentru că nu are două băi. Are doar o latrină, Antena 3, dar şi aia nu e a lor, e a lui Voiculescu

10 thoughts on “De ce nu va fi longeviv cuplul Victor-Crin

  1. De la inceput era o alianta contra naturii: un tinerel cu ceva educatie (Ponta), dar bascalios si smecheras, aliat cu un idiot patentat pus sa termine PNL, asa cum au terminat si PNT-CD. Si nu uitati, afara de “Cacarau”, numele corect al idiotului este Cr(et)in!!!

  2. Iar în latrina lui Felix, unul e pe post de hârtie igienică, pentru că altceva nu ştie să fie, iar celălat e cu trasul apei, că aşa e el din fire.

  3. Mă gândesc la Crin săracu’, câte scenarii are de învăţat !!! Grea încercare, aşa că nici nu-i de mirare că uneori improvizează şi uită astăzi ce-a zis ieri ! Mi se pare tot mai bulversat – cred că Ponta meditează adânc pe tema asta, prea ne-ncurcă ăsta scenariile, nu le poate ţine minte, ce să-i faci…

  4. La facerea lumii, Dumnezeu, ca să-i ajute pe oameni să prospere, a hotărât să dea câte două virturţi fiecărei naţii. Astfel, elveţienii sunt ordonaţi şi respectuoşi, nemţii – disciplinaţi şi raţionali, englezii – perseverenţi şi studioşi, japonezii -muncitori şi răbdători, ungurii – hotărâţi şi buni meseriaşi, francezii – culţi şi rafinaţi, spaniolii -veseli şi ospitalieri. La români, i-a spus îngerului consilier că: românii vor fi inteligenţi, cinstiţi şi buni politicieni. După ce a publicat hotărârea în “Monitorul celest”, îngerul a remarcat faptul că românii au trei virtuţi, spre deosebire de toţi ceilalţi, care au numai două şi l-a întrebat pe Dumnezeu dacă astfel nu ar depăşi celelalte naţii. Aşa e, a spus Dumnezeu. Să revenim cu o Ordonanţă de Urgenţă, pentru că virtuţile nu se mai pot lua înapoi, în care spunem că nimeni nu va putea folosi mai mult de două în acelaşi timp. Se explică astfel de ce românii care sunt inteligenţi şi cinstiţi nu fac politică, cei cinstiţi şi care fac politică nu sunt inteligenţi, iar cei care fac politică şi sunt inteligenţi nu sunt cinstiţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *