Stimată Doamnă Angela Merkel, am aflat că în curînd vă veţi întîlni cu Victor Ponta, premierul USL. Nu ştiu dacă staff-ul Dvs. v-a dat toate referinţele despre acest oaspete, aşa că mă simt dator să vă informez (la caz că-mi citiţi blogul! 🙂  că Victoraş este un mare mincinos, şi nu doar din cei care mint în campanie electorală, nu, el minte cum bea apă. Nu vă bazaţi pe ce vă spune azi, mîine s-ar putea să spună contrariul. În plus, Victor Ponta e un plagiator dovedit, chiar dacă a desfiinţat comisiile care au constatat plagiatul şi a înfiinţat o alta care l-a spălat. Experţi internaţionali serioşi au fost ridiculizaţi de o echipă de strînsură care a spus că albul e negru şi că minciuna e adevăr. Dacă aţi ajuns la momentul în care încep să vă placă plagiatorii, atunci, poate o chemaţi înapoi pe ministra de la Educaţie, doamna Annette Schavan şi pe domnul Ministrul al Apararii, Karl-Theodor zu Guttenberg, care au demisionat cînd au fost acuzaţi de plagiat. Dacă exigenţele europene dictează o astfel de măsură în cazul demnitarilor prinşi cu furtul intelectual, nu ne desconsideraţi iertîndu-l pe oaspetele Dvs. Victor Ponta. Aplicaţi acelaşi standard! Dacă îl acceptaţi ca atare şi nu-i spuneţi nimic de plagiat, înseamnă că jigniţi  românii care cred că sînt în Europa şi care cred că cinstea este una dintre valorile fundamentale pe care o trebuie să o apărăm.

Dacă aţi luat decizia să-i amintiţi de plagiat, aveţi grijă că e foarte obraznic şi vă va întoarce vorba una-două înapoi. Îl liniştiţi relativ repede dacă-i spuneţi ironic “Ei, dottore, dottore…”

Şi ar mai fi ceva: întrebaţi-l ce mai face prietenul lui pe care-l susţine pentru preşedinţia României. E vorba de un repetent, Crin Antonescu, unul care acum un an vă miştocărea pe la televiziunile unui securist şi vă ruga să-l luaţi pe Traian Băsescu la Dvs şi să-i daţi un loc de joacă.

Doamnă Angela Merkel, nu vă ma reţin, ştiu că sînteţi ocupată. Doar un sfat: nu-l ţineţi mai mult de jumătate de oră în birou, că, altfel, la întoarcere, va spune că a fost să guverneze puţin în Germania. Exact aşa a făcut cu o vacanţă în Catania devenită masterat!

 

6 thoughts on “Doamnă Merkel, urmează să vă întîlniţi cu un hoţ şi un mincinos!

  1. Exceptinal Biju. Danke schon. Trebuie tradusa si trimisa la Bundestag. Der Plagyator, ist Frau Merkel Terminator?
    Romani din Berlin uniti-va, maine aveti sansa sa scapati Romania de un hotz!Cel mai mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *