Fiind un om de mare caracter, Daniel Barbu nu a putut-o lăsa nepedepsită pe Angela Merkel pentru cele patru minute istorice ale întîlnirii cu Victor Ponta. Aşa că i-a spus-o : “Mie mi se pare ca a spune ca in Romania chestiunea statului de drept si a luptei impotriva coruptiei e de o mare actualitate inseamna fie sa fii prost informat, fie sa ai informatii de acum 15-20 de ani. Nu cred ca astea sunt problemele in Romania”. Cu alte cuvinte, “Ce faci, cucoană, te iei de Şefu, băi, prost-informato ce eşti!”. La întîlnirea de guvern de azi, Ponta, jenat de neaşteptata pupătură în dos,  i-a tras-o scurt lui Barbu pe această temă, după care i-a atras atenţia că ICR-ul nu merge bine. Deci cuplul Marga-Barbu se cam clatină.

Ce s-o fi gîndit Ponta, “adică eu, premierul unei ţări importante stau cu ochii în pămînt în faţa cancelarei, iar Barbu ăsta, fricosul,  are curaj să i-o spună în faţă. Unde ne trezim?”

 

6 thoughts on “Pupincurismul lui Daniel Barbu i-a picat rău lui Ponta

  1. În primul rând,este vorba despre Tudor Barbu,nicidecum Daniel Barbu . Am urmărit câteva emisiuni moderate de acesta . Pot spune că este un om de mare valoare,cu capu pe umeri,prompt,cu o doza uimitoare de sarcasm și cu un mare curaj în a spune adevărul .

  2. cam ăsta li nivelu
    Exact cățălandrii lui Ceaușescu. Nu-i nicio diferență între ei. Fără competențe în niciun domeniu dar de-o slugărnicie deșănțată.
    Iar doctrina de partid (cam ca a lui Ceaușescu) li clară și limpede tuturor; „cel mai mare dușman al nostru e Departamentul de Stat” parcă așa zice dl Antonescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *