Am auzit că  ultima năzbîtie (poate chiar e ultima!) la care visează Crin  ar fi mutarea Liberalilor în familia Popularilor europeni. După ce i-a lipit lpe cei din turma liberală la televiziunea lui Felix, după ce a mai vrut un referendum care s-a ratat, după ce l-a adus pe Becali în parlament, Repetentul mai are un singur dor: să-şi părăsească familia liberală şi să intre la populari. Nu există argumentări ideologice, de strategie politică. Nimic din aşa ceva nu a transpirat. Nu, Crin vrea să intre în grupul european a lui Băsescu. Să fie şi el invitat la cei pe care i-a huiduit în toamnă. Să se fotografieze cu Angela si cu Manuel. Gata, îşi ia păpuşile din parlamentul european, din partea liberală, şi le trece la populari. Nu ştiu dacă există în acest plan un alt motor decît capriciul de somnoros al lui Crin. E de văzut cît de mult sînt interesaţi Popularii europeni de traseiştii din România. Şi nu orice fel de traseişti, ci unii care au condamnat traseismul de fiecare dată cînd nu l-au practicat primii. Poate că toate această poveste nu e decît o perdea de fum ca să acopere absenţa lui Felix din Senat sau deriva mentalo-finaciară de la ICR a lui Marha, pardon, Marga. Cine ştie. Sau, poate că ar mai fi o variantă. Cu geniala lui minte de strateg, Crin  ne ameninţă că intră la populari şi, de fapt, el  tratează (sau trădează) cu socialiştii . Se simte atît de bine cu pesediştii la Bucureşti, încît ar vrea să le fie alături şi la Bruxelles.

Un psihanalist ar putea spune multe despre pasiunea aceasta a lui Crin de a-şi schimba familia.

3 thoughts on “După ce ne-a arătat cît e de arogant, Crin ar vrea să facă pe popularul

 1. Copii, ce trebuie să observăm noi? Noi trebuie să observăm, doamnă, următoarele chestii:
  – Dacă Nea Graham Watson a devenit cîh pînă şi pentru unul ca Crin, e groasă!
  – Argumentul că Crin se preface, “semnalizează dreapta şi-o ia la stînga”, e subţire (şi n-are nici carnet de conducere, dă-l încolo de pămpălău!).
  – Dacă e şi groasă şi subţire, înseamnă că adevăratul adevăr este în altă parte.
  – Şi el se prezantă sub forma ghicitorii de mai jos:

  Frunză verde, zi direct,
  te-ai blocat într-un proiect,
  dar acolo însuşi Crin
  pune botul lui porcin,
  deci: cine cui i-l vîră-n rect?

 2. Incercarea moarte n-are. Mai ales ca Ponta a bifat in check-list Antonescu=presedinte odata cu consumarea interimatului la Cotroceni. Tehnic vorbind, Ponta si-a indeplinit obligatiile fata de partenerul de coalitie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *