Citesc articolul din evz.ro despre recensămînt. Şi ajung la următoarea frază: “Sunt căsătoriţi 4,81 milioane bărbaţi şi 4,86 milioane femei” . E vorba de căsătoriţi, nu de văduvi. Şi cum, în România, căsătoriile sînt mixte, nu cumva ar trebui să avem semnul egal între numărul bărbaţilor căsătoriţi şi cel al femeilor? Pentru că, artitmetic vorbind, rezultă că vreo 50 de mii de femei sînt sau căsătorite între ele, sau căsătorite cu nimeni. O fi recensămîntul lui Dragnea care a umplut nişte autocare cu femei măritate şi le-a plimbat dintr-un judeţ în altul?

12 thoughts on “Recensămînt şi artimetică

  1. Logodite ? uniuni liber consimtite ? in ziua recensamantului era mama – soacra putin suparata ? Serios vorbind, se inregistreaza ce se declara, nu se verifica actele de casatorie de aici apar micile diferente.

  2. Logodite ? poate era mama-soacra putin deranjata, Serios vorbind se inregistreaza ce se declara, plus situatia de separare pana la declararea divortului, stare in care unii declara dezvorțați, altii casatoriti.

  3. @….cu bărbați plecați în străinătate.
    cu degetul; cu alcoolici; cu unguri care au și cetățenie magyororszag; cu chei; tipi de dreapta.
    În teleorman toți aceștia nu contează deci nu se numără.

  4. Cred ca e mai simplu. Sunt barbati casatoriti cu mai multe femei !? E din cauza romilor, ca doar nu suntem in Franta ?

  5. La EvZ a plouat cu cretini si cretine.
    Am postat citeva din dovezile pentru adjectivele de mai sus si pe Facebook.
    Campioni erau: Feri Predescu, Petrisor Cana si, cireasa de pe tort, o imbecila, Roxana Roseti.
    La mesajele mele in care le prezentam dovezile de analfabetism, a raspuns doar Petrisor Cana, iar dinsul, in ultima vreme da dovada de efort in a nu scrie aberatii.
    “Cireasa” nu raspunde la e-mail-uri, e prea demna in idiotenia ei.

    O sa-i scriu si proastei care a publicat articolul asta.

  6. Ar putea fi si o alta explicatie: pe femeila casatorite le-a numarat Anastase, dar diferenta e prea mica pentru puterile respectivei

  7. Buna ziua
    Mai mult ca sigur este vorba de femei casatorite cu barbati care nu au cetatenie romana, ca pe aceia nu ii contabilizeaza recensamantul de la noi decat daca isi iau cetatenie.
    Toate cele bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *