Deşi nu este un fenomen de masă, autopropunerea pentru funcţii chiar funcţionează! În facultate am asistat siderat la o scenă în care o colegă de-a mea, tare doritoare de funcţii (olecuţă  oltencuţă) s-a ridicat şi a propus pentru funcţia de vicepreşedintă a cantinei Universităţii numele ei. Lumea nu ştia cine e respectiva, s-a trecut numele pe o listă şi s-a votat. Tot în Timişoara, la începutul anilor 90, la Congresul de constituire al PAC-ului, la momentul propunerilor un participant  din sală s-a ridicat şi l-a propus pe Ioan Ghişe (da, acel Ghişe!). Cineva din prezidiu a întrebat dacă-l cunoaşte bine pe Ghişe, dacă propunerea e una serioasă. “Da, îl cunosc, eu sînt” a spus viitorul fost primar de Braşov. Pe mine încă mă mai uimesc astfel de grade de tupeu, deşi, deja, am văzut multe. Mai în zilele noastre, un autopropus e Victor Ponta, care tot spune că el e propunerea USL. Propunere făcută de el însuşi. Mi se pare ridicolă zbaterea sa, la cîte muşte are pe căciulă. Recent, adică ieri, Victor Ponta a spus, în problema viitorului prim ministru de după alegeri ceva care m-a lăsat pe gînduri: “Dacă USL nu obţine majorittatea, în mod sigur nu voi mai rămîne prim ministru” Nasol, Victore, chiar aşa, nu te mai pune nimeni premier dacă pierzi? Şi nu-l mai suspendaţi pe Băsescu? Hai să-ţi spun una şi mai groasă: am auzit că dacă nu mai rămîi prim ministru nu vei mai rămîne nici doctor!

4 thoughts on “Mă propun pe MINE

  1. Victor Viorel Ponta asa se numeste acest mascarici.
    “Nu ma cheama Viorel si nu sunt psihiatru sa analizez declaratiile lui Lazaroiu” a declarat Ponta . Nu e psihiatru, nu e doctor dar are nevoie urgenta de doctor acest mitoman care nu stie nici cum il cheama sau care minte si in privinta propriului nume.
    Titlul de dottore obtinut prin plagiat si servilism cu ajutorul mentorului sau Nastase e ca si zburat. Treaba e ca nu va mai fi nici presedintele psd ,dar nici asta n-ar fi o problema. Tragedia lui este ca nu va mai reprezenta nimic in politica, nici macar cat Geoana. Viorel Ponta va fi un mare nimic, nimic afara , nimic in tara, nimic ca om, nimic , nimic….
    Viorel Ponta nu -si poate depasi conditia de coada de topor “care este”.
    Va mai amintiti de Nicolae Serban, alta coada de topor care din sofer ajunsese mare jurist in Parlament?
    “Am dormit in gara, in parc, am invatat sa fac hamburgheri, apoi m-am intors in tara” a declarat Viorel despre incercarile de realizare in Franta inainte de intra sliga la Nastase.
    Un incompetent pentru care libertatea fiind o povara a ales sa fie argat si ca orice incompetent este lipsit de caracter, un mincinos si un tupeist. Suflet de sluga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *