Viaţa bate filmul şi-n reluare! Mai ţineţi minte cînd Marean Vanghelie o garanta, printre alţii, pe Ecaterina Andronescu? Da, asta a fost în altă campanie electorală. În cea de acum, Vanghelie urcă în pretenţii. Azi, spre seară, ieşind pe străzi, l-am văzut cu un slogan nou (semnalat de Novac într-un comentariu pe acest blog!): Să facem istorie! Da’ puţină limba şi literatura română crezi că ţi-ar strica, Mareane? Să facem şi geogra, că se cere la Bac! Să facem chimie, să facem şi desemn! Să facem şi nişte matematică  să putem şi noi să numerim neşte bangnote. Nea Vanghelie, bre Mareane, Vanghelionule, ăştia te-au păcălit cu făcutul istoriei. Cel mai bine e să stai în banca lu’matale şi să faci bani, aşa cum te pricepi. Şi să-i dai lu’ cui trebuie. Că istoria se face singură. Şi, uneori, se repetă. Despre asta întreabă-l pe Crin!

3 thoughts on “Marean Vanghelie vrea să face istorie!

  1. Si ceva biologie , sa nu mai confundam viespea cu albina. Ca daca dupa ce ai fost consilier al Ministrului Muncii nu stii ca numai albina moare dupa ce inteapa, pentru ca-si lasa obiectul contondent la locul faptei, nu si viespea , inseamna ca degeaba ti-ai bagat mana in borcanul cu miere, habar n-ai cum lucreaza stupul. Si atunci nu degeaba Marean garanteaza Abramburica si tu viespea, scolile vorbeste, scolile de trotuar si de usi de garaje absolvite la zi nu ca celelalte la ff.

  2. I-a tras-o cineva la tipografie, sloganul complet pe afişe, mesh-uri etc. era aşa: “Să facem istorie! Să luăm bacul profesional!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *