Declaraţiile purtătorului de cuvînt al lui Voiculescu de pe lîngă premierul Ponta, Mirel Palada, pe care le găsiţi aici, mi-au adus aminte de o povestioară dintr-un film american al cărui titlu nu mi-l amintesc acum. Era vorba despre un preşedinte american care urma să-şi întreba competitorii în campanie dacă au făcut sex cu animale. Unul dintre colaboratori îl întreabă: “Aveţi dovezi, ştiţi ceva?” la care preşedintele american zice: “nu, dar îmi place să-i aud cum se dezvinovăţesc”. O dezvinovăţire gen “Nu-i adevărat că am făcut sex cu animale” îl aruncă în ridicol pe autorul ei, e clar. Strategia e sigură! cam, aşa a lucrat şi palada, deşi nu cred să-l aud pe Traian Băsescu spunînd “Nu m-am matrafuxat”, a încasat el altele, şi mai şi.

Dar dacă tot am ajuns la Palada, să vă spun ceva despre el: trage pe nas! da, nu o dată a tras praf pe nas, uneori chiar în văzul lumii. Şi nu aştept ca Palada să se dezvinovăţească pentru că, din surse sigure, ştiu că trage pe nas, e o chestie notorie, o putem dovedi cu experţi medicali!

8 thoughts on “Mirel Palada trage pe nas. Nu are cum să nege

 1. adevarul este altul. mirela este indragostita de chelia lui basesu. Si-ar dori si ea asa ceva, dar din pacate nu reuseste. Stiu din surse sigure ca il suna in negrul noptii, ascultand emotionata injuraturile presedintelui.

 2. Nu stiu daca respectivul este sau nu dependent de niscai substante.
  Nici nu stiam de el pina am citit intr-un ziar din Romania ca ar fi declarat dupa meciul Romania-Grecia ca nu-l doare nici in basca, sau ca basca sa sufera, si alte expresii, as zice “ciudate” pentru un purtator de cuvint al guvernului.
  Probabil nu ciudate pentru un purtator de cuvint al guvernului Ponta.

  Pararea mea sincera e ca insul nu e normal, dar sa-i pun anormalitatea in circa “substantelor”, nu am dovezi si sincer, nici nu imi pasa de el.

 3. Sa stiti ca asta e de la lipsa de calciu. Un reflex conditionat.
  Il punea bunicul sa racaie tencuiala -varul – si sa ingita praful cu apa.
  Acum, la maturitate, cum vede o liniuta alba … incepe sa saliveze.
  Firesc, nu?

 4. Salut!
  Faza cu animalele nu era din “The People vs. Larry Flynt”, de fapt? Din procesul cu Jerry Falwell?
  Oricum, misto faza cu trasu’ pe nas 🙂

 5. Dreapta nu stie decat sa se dezvinovateasca pentru falimentele care le lasa in urma. Seamana cu niste consilieri sovietici buni la vrajeala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *