Pentru că eu nu am semnat nici o convenție că nu voi folosi nume de animale raportîndu-mă la clasa politică, voi spune din nou despre Remus Cernea că e un papagal, cu multe pene verzi. Dar şi roşii, cu seceră şi ciocan. Aflu că, la depunerea jurămîntului de deputat, nu a vrut să pună mîna pe Biblie, ci a preferat să jure pe conștiință. Păi, dacă el nu crede că există Dumnezeu, eu de ce aș crede că Remus Cernea are conștiință? După cîte a făcut, după cum s-a fofilat în viața politică, eu nu cred că există o conștiință a lui Remus Cernea. Nu cred și gata! Ce o să-mi facă, o să mă ardă pe rug?

Data viitoare să i se aducă lui Cernea, în loc de Biblie, un ierbar. Sau să jure pe o enciclopedie a papagalilor. Dacă nu cumva chiar pe un creier de maimuță.

11 thoughts on “Remus Cernea și jurămîntul pe ierbar

 1. Vorba lui Luigi Ionescu * : “Baloaaane, baloaaaneee, / frumoasele mele baloaneee”

  __________
  * P-ăsta tre’ să-l ştii, nu erai chiar ţîngău cînd cînta “Lalele”, prin anii ’60.

 2. Ii lua foc mana daca o punea pe Biblie. A jurat pe constiinta? A cui ? Si ce e constiinta? Unde si la cine s-a mai pomenit sa juri pe constiinta in afara de bolsevici, o farsa! Tiganii macar se jura pe mama, nevasta si copii!
  Acest satanist a fost promovat de niste atei, in special pe Realitatea net si sustinut de indivizi la fel ca el 9 Rogozanu, Teodorescu, Gotiu….) atunci care cand aud de Dumnezeu sau Biserica fac crize de nervi si dau in boala copiilor.
  Dar unde Dumnezeu nu e ,nici lumina nu e. Si mai devreme sau mai tarziu, toate se platesc! Si Dumnezeu iarta pe cel care a gresit in numele si Dreptatea Sa, de asta El da , dar nu baga in traista!
  Martzafoiul de Cernea nu mai protesteaza acum in Piata?

 3. Domnule, am o intrebare (poate pina la urma doua):
  Este cumva obligatoriu sa juri cu mina pe Biblie? Daca da, cum de au admis animalul ca deputat?

  Daca nu esti crestin, care este regula in Parlamentul Romaniei? Ti se aduce Coranul, daca esti musulman (de exemplu)???

  Merci frumos de raspuns(uri).

  • Nu stiu exact regulamentul, dar dacă aşa e cutuma, trebuie respectată. Nu ştiu dacă deputatul minorităţii turco-tătare a primit Coranul pentru jurămînt. Aştept şi eu lămuriri de la cineva mai informat.

 4. Respectele mele!
  Citit legea:
  “Articolul 3 – Juramantul
  (1) Dupa constituirea legala a Camerei Deputatilor si a Senatului, fiecare deputat si fiecare senator depune in fata plenului Camerei din care face parte, intrunita in sedinta solemna, juramantul de credinta fata de tara si popor:
  “Jur credinta patriei mele Romania;
  Jur sa respect Constitutia si legile tarii;
  Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;
  Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor;
  Asa sa ma ajute Dumnezeu”.
  (2) Juramantul de credinta se poate depune si fara formula religioasa, care se inlocuieste cu formula:
  “Jur pe onoare si constiinta” si aceasta prefateaza juramantul.
  (3) Juramantul scris se rosteste solemn, se semneaza de fiecare deputat sau senator si se incredinteaza spre pastrare presedintelui Camerei.

  OK atunci, dar animalul a jurat numai pe constiinta inteleg. De fapt, onoare de unde??????

 5. Oricum, tot animal ramine, si tot o rusine (personal zic ca mai mica decit Becali parlamentar) pentru biata tara!
  Dureros, aici ne caznim sa ridicam valorile romanesti, iar acolo, sint ingropate!

 6. Intrebare: Cum explicati aparitia celor trei rase principale, europida, negroidasi mongoloida, fiecare cu subrasele ei, fiecare cu patru grupe sangvine, cu RH pozitiv si negativ, din cuplul primordial Adam si Eva, de o singura rasa, cu o singura grupa sangvina si cu un singur tip de RH? Puteau aparea rasele actuale numai in ultimii 5760 de ani? Cum se explica faptul ca scrieri sumeriene si carpatine anterioare genezei biblice vorbesc deja de mai multe rase? Nu cumva crearea cuplului primordial Adam-Exa si pacatul originar savarsit de ei este o poveste puerila, pe care n-o mai cred nici retardatii mintal? De unde si-a luat Cain sotie, daca singura femeie de pe Terra primordiala era mama sa Eva? Prin incest repetat nu se putea, deoarece ar fi dus la degenerarea si disparitia Omenirii dupa cateva generatii.

  Mai am si alte intrebari pe care le-a adresat Pavel Corut patriarhului:
  http://forum.softpedia.com/bloguri/costelusangel/Pavel-Corut-catre-patriarh-5799.html

  Dar cea mai importanta mi se pare intrebarea cu privire la rase. Astept raspuns din partea credinciosilor.

  Cat despre juramant, Romania e stat laic nu religios. Sunt sigur ca am avut multi parlamentari atei care au jurat pe biblie. Cum sa fie obligatoriu sa juri pe biblie?

  • D-le gica,
   Esti pe linga subiect, ceea ce ma face sa cred ca esti din aceeasi categorie de IQ cu acel Corut.
   Nene, faceti-va un club al vostru, dar lasati restul lumii in pace!

 7. Daca omul nu crede in Dumnezeu, chiar nu vad unde este problema. Pentru el, cartea respectiva nu inseamna nimic. De ce sa fie ipocrit? Daca ar fi jurat pe Biblie, am fi avut garantia ca isi pastreaza juramantul? Faptul ca esti crestin, te face automat mai bun/cinstit/inteligent etc.? A fi ateu/agnostic este egal cu a fi fara scrupule?

  • fariseism unde-ti arunci privirea, in tot locul. daca ar fi “pe bune”, si pe toata onoarea, nu doar o doza oarecare, corect ar fi sa scriem asa: labagiul xulescu a comis… labagiul zculescu a afirmat ca… labagiul jculescu a incercat sa…
   pentru ca inainte de toate “calitatile” oficiale… barbatii experimenteaza – cu mari sanse de reusita – onania, si daca e sa ne luam dupa rezultatul activitatii lor, strict personale, e lucrul care le reuseste, de departe, cel mai bine.
   sa vrei sa ai o spatie spatiala cat de cat operativa, sa pui din nou piciorul pe Luna, sau sa ajungi pe Marte, sa vorbesti aproape la pereti despre toate descoperirile stiintifice, si sa incerci din rasputeri sa nu faci nici macar legatura dintre iphone-ul personal si anii in care traiesti, sa traiesti cu disperare sentimentul ca esti un smecher bazat al carui comportament schizoid nu poate fi remarcat in imensitatea oceanului de comportamente schizoide… e de rasul curului.
   libertatea de opinie? o gogorita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *